Een mooie en gezonde huid is een keuze,

lees over nutrition and health voor de huid.

De perfecte detox volgens Cellics

De perfecte detox volgens Cellics

Omdat we leven in een giftige wereld, kan ons lichaam de afvoer van alle gifstoffen moeilijk bijbenen. 

Wanneer lever en nieren (verantwoordelijk voor het onschadelijk maken van gifstoffen) dit niet bij kunnen benen, wordt dit opgeslagen in onze organen en vetweefsel. Met ernstige ontstekingen als gevolg, die zich ook op de huid laten zien. 

Daarom presenteren wij onze detox-held: de Cell Pure 💥. Met de meest krachtige ingrediënten voor een schoon en krachtig lichaam en een schone huid.

(meer…)

Cellics

Cellics 8 belangrijkste huid beschermers

De juiste brandstoffen binnenkrijgen? Dat valt tegenwoordig niet mee. Ons eten is bewerkt en bevat niet meer dezelfde voedingsstoffen als dit vroeger ooit deed. Stop je slechte brandstof in je lichaam, dan loopt het niet lekker. Je bent futloos, de energie ontbreekt en dit zie je ook aan je huid. Deze is grauwer en straalt minder. Een goede beschermer is de beste huidverzorging die er is, zodat schadelijke invloeden geen kans krijgen. Lees over Cellics' 8 belangrijkste beschermers voor de huid. 

(meer…)

Een fijne overgang? De kenmerken beperken kan!

Een fijne overgang? De kenmerken beperken kan!

De overgang, iets waar de meeste liever niet over willen praten... Toch doen wij dit wel, omdat de overgang ook zeker zijn sporen nalaat op de huid.

En als jij denkt dat je nog niet met de overgang bezig hoeft te zijn omdat je er niet middenin zit, dan heb je het goed mis. Om de kenmerken te beperken, is een goede voorbereiding het halve werk. 

(meer…)

X