Blog

Share Post:

Welke Omega 3 visolie is het beste

Er zijn zoveel Omega 3 supplementen/capsules alleen al op de Nederlandse markt. Welke Omega 3 visolie is nou het beste? Hoe bepaal jij dit? Wij helpen jou graag te vergelijken, zodat jij zelf de keuze kunt maken of de Omega 3 visolie die jij op het oog hebt nou de juiste visolie is of niet.

Als jij het ons – twee huid- en vitaliteitsexperts – vraagt, start jezelf op nummer 1 zetten met een hoogwaardige en zuivere Omega 3 visolie. Waarom? Google maar eens naar de vele voordelen.

Maar er is zoveel troep op de markt… Jij wil wel zeker weten dat het om een goede Omega 3 visolie gaat. 

Hoe kies jij hieruit de juiste? Sterker nog: De beste Omega 3? Daar helpen wij je graag bij door jou handvaten te geven:

  1. Kies voor een visolie met een lage totoxwaarde. De totoxwaarde geeft aan hoe zuiver de visolie is. Is de totoxwaarde lager dan 5, dan heb je te maken met een hele zuivere visolie.
  2. Goede visolie wordt voorzien van certificaten en/of keurmerken m.b.t. kwaliteit, zuiverheid en duurzaamheid.
  3. Kies voor een visolie met hoge EPA en DHA waardes. Hoe hoger deze waardes, hoe krachtiger de visolie. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor EPA en DHA varieert van zo’n 200 tot 500 mg per dag. Voor de huid zien wij met name de EPA het liefst nog boven de 500 mg.
  4. Let erop dat het omhulsel gemaakt is van visgelatine.
  5. Bekijk of de omega-3 vetzuren gebonden zijn aan natuurlijke triglyceriden.

Kun jij hier niets van vinden op de verpakking of willen ze je niet aan een antwoord helpen? Dan weet jij eigenlijk al genoeg. ⁠

Stay Connected

More Updates