CELLICS | SKIN HEALTH NUTRITION

Health nutrition met 27 cell en skin booster
rtl4 sbs Cellics

Cellics | SKIN HEALTH NUTRITION


Ben je niet gezond van binnen? Dan wordt het erg lastig het beste te verwachten van je huid.
Ervaar je tekorten, dan zul je dit terugzien in vroegtijdige of onnodige veroudering en/of huidproblematiek.
Omdat je huid letterlijk een weerspiegeling is van je gezondheid, maar vergeet ook niet van je ziel. 

Vitaal zijn is daarom echt de eerste stap, aangevuld door de juiste skincare. 

Om het je makkelijker te maken hebben we onze skinexperts opgeleid tot vitaliteitsexperts, om te adviseren in binnen- én buitenkant.
Ook ontwikkelden wij onze skin health nutrition waar zij maar al te graag mee werken.

Producten


Cell Elixer | let’s rebuild

Cell Elixer age powerfully


Age powerfully, met ons Cell Elixer. Vanaf ons 30e maakt ons lichaam in serieuze aantallen van nature minder aan. Belangrijke processen gaan daardoor steeds wat minder presteren. Zo ook de processen die in je huid verantwoordelijk zijn voor stevigheid/volume. Daarom wil je vanaf je 30e starten met aanvullen.

Cell Omega | let’s shine

Supplement: Cell Omega - SKIN EN HEALTH NUTRITION

Met de bewerkte voeding anno nu krijgen we een overschot aan Omega 6 binnen. Omega 6 zorgt ervoor dat je lichaam ontstekingen kan maken wanneer nodig. Maar is Omega 6 niet in balans, dan ervaar je onnodige ontstekingen. Je ervaart deze problemen in eerste instantie binnenin, maar uiteindelijk zie je dit ook terug aan de huid. Slik daarom Omega 3 vetzuren, want die zorgen voor die balans. Volgens ons zijn deze hoogwaardige en zuivere vetzuren de eerste stap naar een vitalere jij en een fijne glowy uitstraling. Wanneer het kan adviseren we onze Cell Omega dan ook altijd in combinatie met een van onze poederproducten. 

Cell First | let’s protect

Supplement: Cell First - SKIN EN HEALTH NUTRITION

Cell First is echt een heel fijn product voor in de zomer. Omdat we dan te maken hebben met veel invloed van de zon, een van de grootste boosdoeners voor je huid. Maar op dagelijkse basis hebben we ook te maken met invloeden als: stress, slechtere nachtrusten, een verslechterd milieu etc. Dit in combinatie met tekorten die we in ons lijf ervaren maakt dat zelfs de jonge huidjes al vroegtijdig wat extra bescherming kunnen gebruiken. Vooral ook om er later de vruchten van te plukken. Daarom voedt en beschermt Cell First de huid van binnenuit. 

Cell Pure | let’s detox

Cell Pure darmen detox


Wist je al dat wanneer bijvoorbeeld de darmen niet op orde zijn, huidherstel ook niet mogelijk is? De darmen, lever en nieren zijn oa verantwoordelijk voor een goede afbraak van vet- en wateroplosbare stoffen en de afvoer van afval- en gifstoffen. Heeft je lijf hier moeite mee, dan kan dit zich uiteindelijk uiten in serieuze huidproblematiek. Cell Pure zuivert van binnenuit, met een kuur van 5 weken. Kijk of je daarna verder kunt met Cell Omega in combinatie met het Cell Elixer of de Cell First. Heel soms blijven klanten de Cell Pure nodig hebben na deze kuur van 5 weken. 

Vegan Cell Builder | let’s build

Vegan Collagen collageen booster cell builder
Ook als vegan kun je bij ons terecht (/glutenvrij). Deze Vegan Cell Builder heeft van ieder product wel iets in zich, op de Cell Omega na. Mooi meegenomen; deze vegan oplossing bevat ook plantaardige eiwitten waardoor je toch nog voldoende eiwitten binnenkrijgt als je bijvoorbeeld weinig tot geen vlees eet. 
Cellics in NTVH NVH de beauty professional en esthe

Ervaringen

Review Cellics Ellemieke Vermolen

WOW

‘Ik heb echt geen problemen om ouder te worden maar ik wil dit wel zo mooi en natuurlijk mogelijk. Ik merk dat ik na mijn 40 ste veel meer aan mijn huid moet doen, om deze in goede conditie te houden. Maar gelukkig heb ik daar mijn lieve @mooiibyangelique voor. Zij is echt de beste wat betreft huidverzorging en werkt van binnenuit. Je kunt smeren wat je wilt maar als het van binnen niet goed zit kan geen enkele crème zijn werk doen. Door haar ben ik dit product @cellics_nl gaan gebruiken en echt , WOW wat een verschil. Mijn huid ziet er echt beter uit dan ooit. En nee dit is geen ad gewoon om te delen omdat het zo goed werkt.

– Ellemieke Vermolen

Cellics review beautyblogger Frieda Luth

Cellics made a huge impact on my skin

‘Skincare from within with @cellics_nl is something that has made a huge impact on my skin. This product was in 2018 Winner of the Beautyproduct of the Year! With @cellics_nl you can renew your skin in a natural way. This powder is packed with ingredients like Hyaluronic Acid, Collagen and Phytoceramides that work on your most beautiful skin.

– Beautyblogger Frida Luth

Review Cellics health nutrition Pien van Eindhoven

Ik merk echt het verschil

‘Ik gebruik sinds drie maanden Cell Pure en Cell Omega en ik merk dat mijn huid rustiger wordt. Ik heb minder ontstekingen, maar ook minder buikpijn en meer energie. Ik ben minder vaak ziek. Ik ben heel blij dat ik naast mijn behandelingen en skincare met Cell Pure nu echt het verschil merk! Een betrouwbaar product van een betrouwbaar merk.’

– Pien van Eindhoven

Cellics review Fenna Brinkmann

I'm healing from the inside

‘My skin has been hard this year: sensitive, acne prone, redness. I always used the right skincare but my body was just stuck. Luckily i’m healing from the inside with @cellics_nl and my skin shows the best results.’

– Fenna Brinkmann

Natasja Poels review Cellics health nutrition

De binnenkant is zo belangrijk

‘Verslaafd aan eiwitpannenkoek, met banaan framboos en bosbessen. Uiteraard met flinke schep Cellics en kaneel. Ik heb een druk en intens leven en krijg heel vaak de vraag: Hoe doe je dat toch allemaal? Mijn antwoord is: Met de juiste voeding, voldoende beweging, goede nachtrust en met heeeel veel plezier in alles wat je doet kun je heel veel aan. Om ervoor te zorgen dat ik zeker voldoende vitaminen en mineralen binnenkrijg, neem ik enkel 1 schep Cellics en 1 Cellics’ visolie per dag. En raad eens? Ik word vaak jaren jonger geschat. De binnenkant is zo belangrijk.’

– Natasja Poels

Sluiten
PSSST.....
X