CELLICS | SKIN HEALTH NUTRITION

Health nutrition met 27 cell en skin booster
rtl4 sbs Cellics

Cellics | SKIN HEALTH NUTRITION


Ben jij ontevreden over de resultaten van crèmes en andere (huid)verzorging?
Bereik jij hier niet het beoogde resultaat mee?

Laat ons dit veranderen!

De huid vanaf de buitenkant mooier maken, is in deze tijd niet meer voldoende.
Wil je echt resultaat, dan zul je er zelf ook wat voor moeten doen.
Een huis zonder een goede fundering blijft ook niet overeind staan, toch?

In de reis naar de beste suppletie kwamen we erachter dat het lichaam tiptop in orde moet zijn, om uiteindelijk ook een mooie en gezonde huid te behouden. De binnenkant telt.

Vanuit daar zijn we opzoek gegaan naar hoogwaardige vitamines en mineralen om ook lichaamsprocessen en organen te ondersteunen. Natuurlijke en organische ingrediënten die klinisch en wetenschappelijk zijn onderbouwd.

Zo zijn onze fijne producten ontstaan. Wel nog steeds met een focus op de huid en met huidspecifieke ingrediënten, zodat een gezonde binnenkant ook maximaal van buiten kan stralen.

null

1. Goedemorgen

Tijd voor je ontbijt 
null

2. Shake of roer en geniet.

Meng ons poeder in je ontbijt, mmm!
null

3. Mooi en gezond van binnen

Betekent mooi en gezond van buiten

Producten


Cell Elixer | let’s rebuild

Cell Elixer Limitless


Zie je volumeverlies of opkomende rimpels in het gezicht, op de armen, benen etc.? Dit is het gevolg van dat we collageen verliezen wanneer we ouder worden. Naarmate we ouder worden, wordt onze natuurlijke aanmaak steeds minder.⁠ Wil jij dit aanpakken? Dan zijn onze anti-aging formules, Cell Elixer en Cell Elixer Limitless, een uitkomst voor jou.⁠

Cell Omega | let’s shine

Supplement: Cell Omega - SKIN EN HEALTH NUTRITION

Cell Omega bevat essentiële vetzuren van Alaska vis die een bijdrage leveren aan de functie van de huid, bescherming van onderliggende gezonde cellen en weefsels. Iedereen zou (vinden wij) in de basis gebaat zijn bij het innemen van goede Omega 3 vetzuren. Voor de vrouwen ook erg fijn als hulp bij balans in de hormonen!

Cell First | let’s protect

Supplement: Cell First - SKIN EN HEALTH NUTRITION

Omdat we meer te maken hebben met stress, uitlaatgassen, een verslechterd milieu, voedsel is bewerkt etc. kan iedereen wel wat extra bescherming gebruiken.⁠ Heb jij een mooie huid? Dan wil jij deze ook zolang mogelijk behouden toch?⁠ Cell First voedt en beschermt van binnenuit. Resveratrol, vitamine C en E, koper, zink, etc. 

Cell Pure | let’s detox

Cell Pure darmen detox


Omdat we leven in een giftige wereld kunnen we wel wat hulp gebruiken bij het afvoeren van de afval- en gifstoffen. ⁠Niet ieder lichaam kan dit goed bijbenen en dat zien we vaak terug aan de huid (in de vorm van eczeem, acne of rosacea). Veel huidproblemen ontstaan van binnenin. ⁠Cell Pure draagt bij aan het zuiveren van binnenuit.

Cell Protein | let’s build

Cell Protein vegan en glutenvrij

Ook als vegan kun je bij ons terecht met onze 100% vegan protein collagen booster (ook glutenvrij). Met huidspecifieke stofjes als Proline, Lysine en Glysine en fruits & greens werk je aan de opbouw en bescherming van jouw huid. Ook bevat het in de basis plant based proteïne waardoor je toch nog voldoende eiwitten binnenkrijgt als je bijvoorbeeld weinig tot geen vlees eet. Ontzettend belangrijk om je lijf goed te laten functioneren om ook aan je mooiste huid te werken. 

Cellics in NTVH NVH de beauty professional en esthe
Review Cellics Ellemieke Vermolen

WOW

‘Ik heb echt geen problemen om ouder te worden maar ik wil dit wel zo mooi en natuurlijk mogelijk. Ik merk dat ik na mijn 40 ste veel meer aan mijn huid moet doen, om deze in goede conditie te houden. Maar gelukkig heb ik daar mijn lieve @mooiibyangelique voor. Zij is echt de beste wat betreft huidverzorging en werkt van binnenuit. Je kunt smeren wat je wilt maar als het van binnen niet goed zit kan geen enkele crème zijn werk doen. Door haar ben ik dit product @cellics_nl gaan gebruiken en echt , WOW wat een verschil. Mijn huid ziet er echt beter uit dan ooit. En nee dit is geen ad gewoon om te delen omdat het zo goed werkt.

– Ellemieke Vermolen

Cellics review beautyblogger Frieda Luth

Cellics made a huge impact on my skin

‘Skincare from within with @cellics_nl is something that has made a huge impact on my skin. This product was in 2018 Winner of the Beautyproduct of the Year! With @cellics_nl you can renew your skin in a natural way. This powder is packed with ingredients like Hyaluronic Acid, Collagen and Phytoceramides that work on your most beautiful skin.

– Beautyblogger Frida Luth

Review Cellics health nutrition Pien van Eindhoven

Ik merk echt het verschil

‘Ik gebruik sinds drie maanden Cell Pure en Cell Omega en ik merk dat mijn huid rustiger wordt. Ik heb minder ontstekingen, maar ook minder buikpijn en meer energie. Ik ben minder vaak ziek. Ik ben heel blij dat ik naast mijn behandelingen en skincare met Cell Pure nu echt het verschil merk! Een betrouwbaar product van een betrouwbaar merk.’

– Pien van Eindhoven

Cellics review Fenna Brinkmann

I'm healing from the inside

‘My skin has been hard this year: sensitive, acne prone, redness. I always used the right skincare but my body was just stuck. Luckily i’m healing from the inside with @cellics_nl and my skin shows the best results.’

– Fenna Brinkmann

Natasja Poels review Cellics health nutrition

De binnenkant is zo belangrijk

‘Verslaafd aan eiwitpannenkoek, met banaan framboos en bosbessen. Uiteraard met flinke schep Cellics en kaneel. Ik heb een druk en intens leven en krijg heel vaak de vraag: Hoe doe je dat toch allemaal? Mijn antwoord is: Met de juiste voeding, voldoende beweging, goede nachtrust en met heeeel veel plezier in alles wat je doet kun je heel veel aan. Om ervoor te zorgen dat ik zeker voldoende vitaminen en mineralen binnenkrijg, neem ik enkel 1 schep Cellics en 1 Cellics’ visolie per dag. En raad eens? Ik word vaak jaren jonger geschat. De binnenkant is zo belangrijk.’

– Natasja Poels

Sluiten
PSSST.....
X