Over Ons

OVER CELLICS

Een mooie huid begint van binnenuit. Die overtuiging was het begin van Cellics. Op zoek naar een product dat zuiver is, krachtig, natuurlijk en smaakvol, ontwikkelden huidspecialisten Isabel en Suzan een compacte lijn huidsupplementen die specifiek werkt op vitaliteit en huidgezondheid.

Aan Cellics zijn belangrijke bouwstoffen toegevoegd voor de huid zoals collageen, eiwitten en hyaluron. Ook werken we met vitaminen, mineralen en hoge antioxidanten complexen. Daarmee krijgt ons lichaam en onze huid een boost op celniveau. Met Cellics willen we jou deze ingrediënten aanreiken door middel van een dagelijkse scoop in poedervorm. Gemakkelijk in te nemen met wat water of mix het door je sapje of smoothie.

Door de samenstelling en hooggedoseerde formule is Cellics een onafhankelijk Nederlands product waarbij je geen andere suppletie hoeft in te nemen.

Wij willen jou ongelimiteerd het vertrouwen geven om zeker van jezelf en van je huid te zijn. Mooi, gezond en vitaal ouder worden, dat is waar we voor staan.

Verhaal van de oprichters

Over

Suzan over Isabel

Isabel heeft naast Cellics, haar huidinstituut: USKIN the Clinic. En de distributie van high-end Venus Concept, Adipologie en icoone® apparatuur voor huidverbetering en -verjonging. Ook is Isabel leverancier van een vegan skincare lijn Vinoble Cosmetics. Hiermee beschikt ze over bakken ervaring en kennis over de huid en het ondernemerschap. Van ondernemen wordt Isabel blij. Isabel is een onderneemster pur sang en wil altijd verbeteren, groeien en ontwikkelen. Ze komt uit een ondernemend gezin, zo nuchter als het maar zijn kan: geen poespas en werkt keihard. Dat zegt genoeg. Ik zag het eerste jaar van samenwerken met Isabel, vooral een hartelijke persoonlijkheid: oprecht, super eerlijk, heerlijk veel relativeringsvermogen en ook humor is zeker een drijfveer voor Isabel. Isabel is ons zakelijke brein, de stabiele rots in de branding, hoffelijk, professioneel en gaat alleen voor het allerbeste.

Over

Isabel over Suzan

Suzan heeft al 20 jaar haar Huidinstituut, ze is een vakfreak en zoals ze zelf zegt een huidpassionist. Ze is hoog opgeleid en weet wat anti-aging is. In 20 jaar heeft ze al heel veel gasten in haar instituut blij kunnen maken met een mooie stralende huid. Suzan wilde de beste worden in het vak en dat lukte haar. In 2012 won zij de Beauty Award met de titel “Schoonheidsspecialist van het jaar”. Ik heb Suzan leren kennen als een doorzetter, een levensgenieter, een lieverd en een gedreven vakvrouw! Suzan is ons creatief dynamisch brein. Het bruist bij haar altijd van de ideeën en ze zorgt voor de humor, die ons ook wanneer niet alles meezat liet lachen.

Volgens drie stappen

We developed Cellics to do one thing:

'Let men and women literally feel more comfortable in their own skin.'

Goed slapen, bewegen, fijne relaties om je heen hebben, jezelf ontwikkelen, goede voeding en stressreductie bepalen hoe jij je voelt en hoe je straalt. Is dit niet op orde? Wist jij dat dit dan letterlijk aan jou en jouw huid vreet?

Ook is een goed, gebalanceerde voeding onmisbaar. Door de voeding anno nu is het best lastig om binnen te krijgen wat jouw lijf voor de huid nodig heeft. Vooral wanneer we op leeftijd komen, dreigen serieuze tekorten aan voedingsstoffen. Dit was voor ons dé reden om Cellics huid-/vitaliteit suppletie onze missie te maken. ⁠Met als kers op de taart onze huidscan.

D.m.v. een huidecho analyseren wij jouw huidconditie, voor een eerlijk en persoonlijk huidplan. Want is de basis (stap 1 en 2) niet op orde? Of zijn er andere verstoringen in jouw lijf? Dan kunnen wij vanaf buiten de huid tijdelijk mooier maken, maar daadwerkelijke verbetering blijft uit. Daarom vinden onze experts het zo belangrijk steeds meer over de binnenkant te leren.

Samen met de behandelingen en goed skincare advies behalen onze experts nu nog mooiere resultaten. ⁠Wat zijn wij blij dat we inmiddels met bijna 200 salons op deze manier mogen werken! Vraag ze om advies, jij zal hierdoor anders naar jouw huid gaan kijken.⁠

Wil jij, net als wij dit wilden, meer resultaat voor jouw cliënten?

Dan is de kans groot dat wanneer jij start van binnenuit, jouw cliënt kan stralen als nooit tevoren.

X