Werk Met Cellics

Cellics integreren in jouw huidinstituut

Wil jij als huidspecialist onderscheidend zijn en werken aan meer resultaat voor je cliënten? En telt voor jou ook de binnenkant als het gaat om huidvitaliteit? Neem jouw cliënt dan mee op reis naar de belangen van de binnenkant.

Het is tijd dat wij als huidspecialisten in gaan zien dat onze huid een buiten- én een binnenkant heeft. Door de binnenkant volledig te integreren in jouw huidinstituut, kun je gaan voor meer resultaat aan de buitenkant. Dat wil jij toch ook?

Om inzicht te krijgen ‘in’ de huid, hebben wij onze Cellics huidscan waarmee je een kijkje kan nemen in de opbouw van de huidlagen en inzicht krijgt in eventuele tekorten die eerst aangevuld kunnen worden. Zo ontdek je of de huid in staat is om zich te herstellen en/of op te bouwen. Dit is een essentieel gegeven als je wilt beginnen met the journey of the skin van jouw client.

Cellics is ontwikkeld door huidexperts Isabel en Suzan. Beide hebben ze hun vele jaren ervaring kunnen verwerken in de unieke formules van Cellics. Cellics is een wetenschappelijk onderbouwde, complete huidsuppletie lijn, voor het ondersteunen van een mooie huid en alle huidbeelden. 

Vind jij het ook onlogisch om alleen maar op de buitenkant te werken? Dan nemen wij jou graag mee op reis naar een nieuw ritueel op het gebied van huidverbetering en vitaliteit.

Wil jij mee op reis genomen worden, kennis maken met de Cellics huidscan of contact met de founders van Cellics? Neem dan contact met ons op via [email protected], 0499-210000 of 06-30962534 (WhatsApp).

Beauty is magnificent, celebrate the expedition of your client.

X