Blog

4 redenen om huid supplementen in te nemen, naast crèmes smeren

Share Post:

4 redenen om huid supplementen in te nemen, naast crèmes smeren

Wij geven jou 4 redenen om huid supplementen in te nemen, naast het smeren van crèmes, serums, oliën, etc. Het hoort echt thuis in jouw beauty routine.

Voordat wij deze redenen delen, hoor jij eerst iets te weten:

Iedere 28 dagen schuiven de onderliggende huidlagen langzaam naar boven, waarna deze er vervolgens als een schilfertje af vallen. Wij zijn met zijn allen zo gewend om goed voor de buitenkant te zorgen, maar nu jij dit weet is het toch zonde dat we de verzorging van de binnenkant van de huid niet meenemen in onze beauty routine…

Na deze 4 redenen komt daar verandering in en is inname van supplementen voor jouw huid net zo belangrijk als het smeren van crèmes, oliën, serums… want:

1. Jouw buitenste huidlaag (de opperhuid) is van grove structuur gebouwd om schadelijke invloeden en bacteriën buiten te houden. Deze laag is zo goed als ‘dood’, zodat schadelijke invloeden en bacteriën niet tot ín jouw huid door kunnen dringen om daar schade aan te brengen. De buitenste huidlaag heeft hiermee een beschermende functie.

Dit maakt dat het ook voor veel goede stofjes lastig is om tot in de onderliggende huidlagen door te dringen, daar waar deze hun werking moeten doen voor het behoud van een volumineuze en gezonde huid. Wel vormen crèmes en serums/oliën een beschermend laagje en wil jij natuurlijk dat ook jouw buitenste huidlaag er mooi uitziet. Dat is ook zeker wat waard! Maar ons advies is om ook echt van binnenuit naar buiten te gaan werken, dmv orale inname. Anders loopt jouw huid echt mis.

2. Orale inname middels een poeder is een sterke vorm. Een poedervorm voorkomt ook het binnenkrijgen van onnodige vul- en bindmiddelen die in pillen zit.

En dan nog twee redenen om smeren aan te vullen met het innemen van een poeder supplement:

3. Er komst steeds meer wetenschappelijk bewijs dat er stofjes zijn die de huid van binnenuit op positieve wijze ondersteunen. Wat daarin heel fijn is, is dat wij met onze huid-echo apparatuur kunnen laten zien dat voeding daadwerkelijk een volumineuze en gezonde huid ondersteunt.

4. De meeste zeggen dat zij gezond eten, maar wat blijkt is dat we vaak tijd tekort hebben en meer kant-en-klaar-producten eten, die armer zijn aan voedingsstoffen. O.a. daardoor eten heel veel mensen toch nog te weinig groentes en fruit, goede vetten en eiwitten. Waardoor er tekorten kunnen ontstaan van o.a. vitamines. Daarnaast is het nog zo dat de vitamines die we nu binnenkrijgen, minder zijn dan die we vroeger binnenkregen. Deze zijn belangrijk om in jouw huid een proces tot stand te laten komen.

Daarom ontwikkelden wij Cellics skin health nutrition in poedervorm, om werken aan die binnenkant een stuk makkelijker te maken.

Wat Cellics skin nutrition zo bijzonder maakt?

Deze poederproducten bevatten, naast fijne skin ingrediënten, ook vitaminen en mineralen (die ervoor zorgen dat er een proces tot stand kan komen in je huid) en antioxidanten (celbeschermers). 

Stay Connected

More Updates