Inzicht is goud waard

Met onze collageen scan kijk je in de huid.

Wij houden niet van vage beloftes, maar van doeltreffende resultaten. Daarom wilden we het resultaat van onze health nutrition in poedervorm in de huid kunnen meten. Daarvoor lieten wij een high-tech collageen scan ontwikkelen.

Huidverslapping komt met de jaren. Naarmate we ouder worden neemt ons collageen af. Het minder worden van de aanmaak en de kwaliteit zorgt voor een dunne, droge huid en rimpels. 

Met de scan kijk je als een echo in de huid. Een persoonlijke meting voor iedereen. De scan geeft inzicht in dikte van de huid, de ontwikkeling van vorming van de rimpels, mogelijke tekorten en de aanmaak van nieuw collageen. Met één druk op de knop krijgen onze experts inzicht in de huid om een eerlijk, persoonlijk en betrouwbaar advies te geven. 

De meting met de scan vindt plaats voor je met Cellics’ health nutrition begint. Op basis van dit resultaat en de doelstelling van de behandeling kan het juiste behandelplan voor de huid worden bepaald. Na een paar maanden voer je de scan opnieuw uit om de resultaten in kaart brengen.

Wij zijn officieel distributeur van deze collageenscan-apparatuur in Nederland! 

Ria Nijburg, Winnaar Beauty-Award voor Beste Schoonheidsspecialiste, deelt haar ervaring over de Cellics collageen scan:

“Iedere huid is anders, alleen zie je dat niet altijd van de buitenkant. Mijn ervaring leert me dat ook leeftijd geen betrouwbare maatstaf is. Voor ik een kuur start wil ik er zeker van zijn dat de huid van mijn klant eraan toe is, voordat ik dingen beloof die ik niet waar kan maken. De klassieke huiddiagnose apparatuur gaf mij het gevoel een verkooptool te zijn, om klanten te laten schrikken van de status van hun huid. Precies dat is het grote voordeel van de collageen scan van Cellics. Je gaat niet af op de buitenkant, maar je kijkt naar wat er binnen in de huid gebeurt. Is dit in orde? Dan start ik mijn kuur en kan ik waarmaken wat ik beloof. Hier moet de klant dus zelf ook wat voor doen. Klanten zijn blij met deze aanpak.”

Volle huid (dochter)

collageen slierten in scan

This is aging

Lege huid (moeder)

geen collageen blijkt uit scan

Van dit

geen collageen blijkt uit scan

wil je naar...

collageen opbouw

dit

collageen slierten aangemaakt volgens scan
Collageenscan - kijk in je huid
Sluiten ×
Ontvang een Gratis Sample