Deel dit bericht


Wachten totdat die rimpels er eenmaal zijn? Doe het niet!

Heb je ook het idee dat die rimpels op latere leeftijd gewoon ineens in grote getale komen? Zo werkt dat verouderingsproces nu eenmaal, toch? Dat is dus niet zo… Sterker nog, wanneer je wacht tot je de rimpels met het blote oog ziet ben je eigenlijk al te laat. Begin optijd met goede verzorging van binnenuit.

Het is erg belangrijk om in je jongere jaren je huid goed te beschermen.

Wat ik niet kan zien, is er niet
Kijk, wij hebben niets tegen rimpels, het hoort bij het verouderingsproces en heeft eigenlijk wel iets elegants. Het tekent je. Toch heeft de gemiddelde vrouw ze liever niet. Zo geeft de gemiddelde vrouw zo’n 27.000 euro uit aan de bestrijding van rimpels (bron: gezondheidsnet). En om maar even te vergelijken is het gemiddelde bruto modale inkomen 33.000 euro. Kun je nagaan! Dan is het ook nog zo dat maar liefst 45 procent ontevreden is over het resultaat van investeringen in crèmes en andere huidverzorging.

Wat als we je een geheim verklappen? Het is namelijk niet zo dat wat je niet kan zien er ook niet is. Om er later de vruchten van te plukken, is het belangrijk om juist in de jaren dat je nog lekker jong bent te investeren. Natuurlijk is het ook belangrijk om in je oudere jaren jezelf goed te blijven verzorgen, maar er is een fundering die je hiervoor al aan moet leggen.

Wacht niet langer
Je bent nog lekker jong en het idee van rimpels is nog ver weg. Al begin je op een gegeven moment, zo vanaf je 25tot je 30e, toch al die eerste fijne lijntjes te zien…

Wacht niet langer! Het is erg belangrijk om juist in deze jonge jaren je huid goed te voeden voor bescherming, om geen onnodig verlies te lijden. Bij vroegtijdig verlies, verdwijnt de glans en de fijne lijntjes worden zichtbaar.

Onnodig verlies? Verlies ik dan iets?
Om dit te begrijpen, leggen we je uit wat een antioxidant is. Een antioxidant helpt jouw gezonde cellen om zich te weren tegen vrije radicaalschade.

Vrije radicalen zijn agressieve verbindingen die bij verschillende stofwisselingsprocessen in het lichaam ontstaan. Slechte vrije radicalen zijn molecuuldeeltjes die onstabiel zijn en op zoek gaan naar een tweede ion om een paar te vormen. Bij dit proces jatten ze ergens anders een elektron en richten ze daarbij schade aan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vrije radicaalschade komt bijvoorbeeld door stress, (UV) straling, slechte voeding en nog veel meer. Dus ook al ben je jong, zonder bescherming lijd jij onnodig verlies.

Dé beste manier voor bescherming
Als het ware wil je een antioxidanten boost voor je cellen, die een combinatie van beschermers voor onze cellen vormen. Je wil er genoeg van hebben, zodat het jatten van een elektron niet al teveel schade aanricht wanneer agressieve verbindingen ontstaan.

Dit kan door jezelf goed te beschermen tegen de zon, door goed te eten (met voldoende vitaminen en mineralen) en je stress-level laag te houden . Maar echt goed eten is lastig. In groenten, vlees en fruit anno nu zitten niet meer dezelfde voedingsstoffen als vroeger. Krijg je dan wel voldoende binnen?

Ook smeer jij je vaak niet dagelijks in met zonbescherming…

Daarom hebben wij hét alternatief om je op weg te helpen: Cellics Cell First. Deze health nutrition met een focus op de huid is geen vervanging van, maar een aanvulling op.

Voel je met Cell First goed en energiek door optimale voeding van je lichaam en bescherm hiermee wat je lichaam voor je opbouwt!

Cell First is een energy en antioxidanten boost in poedervorm
Cell First is een zuivere multivitamine en een antioxidanten boost in poedervorm. Het geeft je een Vitamin Boost, Antioxidanten Boost, Energy Boost, Immune Boost, Skin Protect Boost (waaronder zonbescherming van binnenuit) en werkt licht ontgiftend met de Max Skin Clear. Voor goede afvoer van de gif- en afvalstoffen.

Just that you know:
Orale inname middels een poeder vergemakkelijkt de opname in het lichaam én er treden geen onnodige vulstoffen binnen.

Je bent er nu misschien niet zo erg mee bezig, maar later doe je hier je voordeel mee:


X