Cellics bevat natuurlijk opneembare veilig gecertificeerde ingrediënten. De werkstof percentages zijn hoog gedoseerd maar absoluut veilig volgens de Europese richtlijnen.

Cellics bevat natuurlijke ingrediënten die door je lichaam opgenomen kunnen worden.

Cellics Cell First en Cellics Omega zijn geschikt voor zwangere vrouwen. Cellics Cell Elixer bevat curcuma wat niet geadviseerd wordt voor zwangere vrouwen.

Nee, Cellics is niet geschikt voor kinderen. Daar is het te hoog voor gedoseerd.

Cellics Cell Elixer bevat vis collageen en immunoglobines van dierlijke afkomst. Het Cell Omega bevat omega 3 uit vette vis. Het is dus niet geschikt voor veganisten.

Cellics Cell Elixer bevat immunoglobines uit melk. Dit bevat minimaal lactose maar wordt niet geadviseerd. Wanneer je een gevoeligheid hebt voor lactose kan je het veilig gebruiken.

Cellics bevat dierlijke bestanddelen. Cell Omega bevat visolie en viscollageen. Cell Elixer bevat Vis collageen en immunoglobulinen Cell First bevat immunoglobulinen. Cellics is dus niet geschikt voor vegetariers.

Het Cell Elixer van Cellics is fijn om ‘s morgens bij of net na het ontbijt te nemen. Zo gaan de natuurlijke ingrediënten mee in de spijsvertering en krijgen de goede werkstoffen de kans om elkaar te versterken. Vergeet je het ‘s morgens een keertje? Dan kan je het Cell Elixer gerust op een ander tijdstip gedurende de dag innemen, maar wel liefst bij de maaltijd.

X