Cellics' FAQ

Het belangrijkste is de Cell Omega. Waarom? Lees er in ‘We nuttigen teveel van de verkeerde vetten en goede EPA vetten komen we tekort in onze voeding’ alles over. Is jouw lijf niet in balans, dan kan deze ook niet bouwen aan jouw huid.

Daarnaast is het belangrijk om na te gaan hoe het met jouw voeding staat. Krijg jij, naast de goede vetten van Omega 3, ook voldoende eiwitten binnen? Is jouw eetpatroon kleurrijk? Zo ja, kies dan het product dat het beste past bij jouw huidwens. Zo nee, kies dan voor de Cell Builder. 

Collageen is een eiwit dat een belangrijk onderdeel vormt van o.a. het bindweefsel in het lichaam van de mens. Specifiek in de huid zorgt het op deze manier voor stevigheid/volume, wanneer je hier voldoende van hebt. Richting jouw 30e levensjaar beschik jij over steeds minder collageen, dit is een natuurlijk aging proces. Vandaar dat rimpels zich dan ook steeds meer vormen.

Ben je wat ouder? Jouw botten/gewrichten bestaan ook uit o.a. collageen.

Hiervoor verwijzen we jou graag door naar ons artikel via de onderstaande link;

‘Waar wordt collageen van gemaakt?’

Hiervoor kan jij terecht bij onze scan relaties om een echo van jouw huid te laten maken. Hiermee krijg jij inzicht ‘in’ jouw huid, o.a. om te kijken naar de hoeveelheid collageen in jouw huid. Maar ook krijg jij meer inzicht in de conditie van jouw huid barrière en eventuele tekorten of problemen die jouw huid ervaart.

Bouw jij aan collageen? Dan kunnen collageenstimulerende behandelingen jouw een nog mooier resultaat brengen. 

Bij Cellics kijken, en geloven wij, in het complete plaatje. Wij vinden dat je er met alleen collageen niet komt. Dit is ook de reden dat wij meerdere werkzame ingrediënten aan onze producten hebben toegevoegd.

Vergeet niet dat daarnaast jouw levensstijl en gemoedstoestand invloed hebben op de huid. Cellics kan van binnenuit onwijs veel betekenen, maar is de rest niet op orde dan kan ook Cellics geen wonderen verrichten.

Wij adviseren altijd Vitamine C i.c.m. collageen. Ons lichaam heeft Vitamine C nodig voor de opbouw van collageen. In het Cell Elixer (Limitless) zit ook Vitamine C toegevoegd.

Het liefst zien wij ook de combinatie met meerdere mineralen, antioxidanten (celbeschermers), Vitamine D en Omega 3. Zodat het collageen dat jij wilt opbouwen, echt goed in jouw huid kan komen en jij het zo goed mogelijk beschermt. De synergie van al deze stofjes vind jij niet voor niets in ons Cell Elixer (Limitless).   

Naarmate we ouder worden vermindert onze aanmaak van collageen. Dit proces start langzaam vanaf jouw 25e – 30e, wij adviseren dan om aan te vullen. Om preventief te werken op onnodige aging. Maar dan is het wel belangrijk dat jouw lijf in staat is dit collageen op te nemen. De enige manier om daarachter te komen, is door een huidecho van jouw huid te laten maken.

Onder de 25 maakt jouw lichaam als het goed is nog meer dan genoeg collageen aan.

Cell Elixer kies jij wanneer er beginnende aging is, of wanneer jij de mogelijkheid niet hebt tot het kopen van het Cell Elixer Limitless. Dan is deze nog steeds erg mooi.

Wil jij gaan voor het meest krachtige dat er is? Of ben jij al op leeftijd? Dan kies jij voor het Cell Elixer Limitless. Deze bevat van alles hogere doseringen, die je steeds beter kan gebruiken. 

Dit is lastig te zeggen zonder dat wij een huidscan en een huidanalyse bij jou kunnen afnemen. Het zou kunnen dat er in het verleden veel zonschade opgedaan is. Ook de suiker inname kan hierbij een rol spelen. Ga bij jezelf na of jij misschien last hebt van onrustige darmen?

Wil jij een passend huidadvies? Ga dan naar een Cellics relatie bij jou in de buurt. Onze huidexperts zijn speciaal opgeleid om ook naar de binnenkant te vragen en te kijken.

De Cell Pure is bedoeld om van binnenuit te ondersteunen bij heftige huidproblematiek.

Wist jij dat wanneer de darmen niet op orde zijn, ook huidherstel niet mogelijk is? En de lever en nieren ook een grote rol spelen.

Onze experts hebben deze hulp van binnenuit enorm fijn ervaren bij o.a. acne. Zie behaalde resultaten

Bij heftige huidproblematiek wil jij ook graag de juiste behandelingen van buitenaf, door een van onze Cellics experts.

Cell First is een prachtige suppletie voor wanneer jij, je geen zorgen hoeft te maken over serieus verlies van collageen of heftige huidproblematiek ervaart. Maar wel nog steeds het beste wilt voor jouw huid.

Absoluut! Wij adviseren in de basis altijd Cell Omega. I.c.m. een van de poeder producten. Waarom? Lees er in ‘We nuttigen teveel van de verkeerde vetten en goede EPA vetten komen we tekort in onze voeding’ alles over. Is jouw lijf niet in balans, dan kan deze ook niet bouwen aan jouw huid. 

Verder is het een goed idee om jouw cellen ‘schoon te spoelen’ alvorens jij met de grote potten van Cellics aan de slag gaat. Hiervoor hebben wij onze Cell Pure mini. De keuze hiervoor is geheel aan jou.

En na een kuur met de Cell Pure, ga jij als het goed is over naar de Cell First, de Cell Builder of een van de elixers (i.c.m. Cell Omega). Heel soms blijf je de Cell Pure als onderhoud nodig hebben. Gebruik de Cell Pure nooit langer dan de kuur duurt, zonder overleg met een Cellics expert!

Het is dan wel allebei afkomstig van vis, maar beide hebben een hele andere vorm én werking. ⁠Onze Cell Elixers zijn daardoor ook totaal niet te vergelijken met onze Cell Omega. Lees er meer over in: ‘Visolie en viscollageen hetzelfde? NOPE.

De ingrediënten uit onze supplementen zijn zorgvuldig gekozen, in overleg met experts uit verschillende disciplines. De ingrediënten zijn natuurlijk en organisch. De hoeveelheid per stofje is een aanbevolen dosering. Waardoor jij er nooit teveel van binnenkrijgt.

Bij ziekte of medicatie, raadpleeg een deskundige.

Cell Omega is zelfs erg goed voor jouw kleine. Verder adviseren we jou om niet te kiezen voor: Cell Pure en Cell Elixer Limitless. De overige producten zijn door verschillende zwangere vrouwen meegenomen naar de gynaecoloog en door hem/haar als ‘veilig’ bestempeld.

Twijfel jij? Laat de ingrediënten lijst ook aan jouw gynaecoloog zien. Schrik niet, vanwege Europese regelgeving moeten we op ons etiket vermelden dat het niet geschikt is tijdens de zwangerschap.

Onze Cell Builder is vegan, speciaal samengesteld.

Ben jij vegetariër? Klik dan bij het product even op de ingrediëntenlijst. Scroll naar onder en daar vindt jij jouw antwoord.

Wij adviseren jou dit niet te doen. De dagdosering is zorgvuldig samengesteld om het voor jouw veilig te krijgen en het beoogde resultaat te behalen.

In water, sap, een smoothie of een plantaardige yoghurt bij jouw eerste maaltijd. Niet in hete thee of koffie.

Belangrijk is dat je tijdens deze eerste maaltijd ook goede vetten nuttigt, zodat het beter opgenomen kan worden. Slik je ook de Cell Omega? Dan zit dit gelijk goed.

Goede vetten zijn van bijvoorbeeld avocado, vis, ongezouten noten, eieren, kokosolie en lijnzaadolie.

In het geval van de elixers heeft collageen even de tijd nodig om verbindingen te zoeken, om stevigheden te vormen. Steeds meer van deze stevigheden zorgen uiteindelijk voor volume-opbouw. Dit proces kan 3 tot 6 maanden in beslag nemen voor jij het effect ervan echt merkt. Intussen zie jij het effect van hyaluronzuur al wel in de spiegel.

Met een 5-weekse kuur van de Cell Pure, zou jij een rustigere huid moeten ervaren. Net als na 1 verpakking van de Cell First.

Niet het gewenste effect? Dan is het voor jou essentieel om een huidecho te laten maken.

X