Share this post

Posted by: Skin Health Company B.V. Post Date: 25 januari 2019

7 beauty en smoothie ingrediënten voor een stevige huid

We hebben voor jou ingrediënten op een rijtje gezet, die perfect passen binnen een nog betere collageenproductie. Voor een stevigere huid.
Gebruik deze dagelijks bij je Cell Elixer voor een mooie, gezonde, stralende en stevige huid.

1 Avocado’s
Maak je smoothie heerlijk romig met deze wonderboy. Wat we nodig hebben uit deze krachtpatser zijn de goede vetten en het anti-oxidant vitamine E. Deze laten de collageenproductie omhoog gaan.

2 Witte en Chinese kool
Als je denkt dat deze kolen de smaak beïnvloeden in je smoothie dan heb je het mis. Het klinkt gek maar ze zorgen voor een meer neutrale smaak. Snij een stuk af en pureer de kool bij je favoriete ontbijt. Ze staan bekend als een van de meest collageen stimulerende voedingsmiddelen. Boordevol anti-oxidanten, vitamine A, B, C, E en K.

3 Rode vruchten en rode groenten
In het Cell Elixer zit een boost aan anti-oxidanten waaronder lycopeen, laten deze nou ook in rode groenten en fruit zitten! Je smoothie zal heerlijk kleuren van bessen, aardbeien, bieten en je collageenproductie zal gegarandeerd een boost krijgen. Wat mooi meegenomen is, is dat lycopeen goed helpt tegen zonverbranding. Maak van de lente- en zomermaanden een lycopeenfeestje.

4 Wortels
Naast dat wortels helpen tegen acne, zorgt het hoge vitamine A percentage voor verbetering van elasticiteit in de huid. Waardoor collageen herstelt. Ze maken je smoothie zoeter en geven de smoothie meer bite.

5 Lijnzaad
Omdat vis in je smoothie echt niet smaakt gebruik je de vegan variant lijnzaad of lijnzaadolie in je smoothie. De goede vetten zorgen voor energie en zijn een bron voor een mooie, gezonde en stralende huid. We kunnen omega 3 niet zelf produceren dus wees ruim in je gebruik.

6 Citrusvruchten
Zonder vitamine C is de opbouw van nieuw collageen niet mogelijk, dus gebruik: citroen , sinaasappelen, grapefruits en limoenen. Gewoon even schillen en mixen maar!

7 Donkere bladgroenten
Wondertjes voor de huid en onze organen zijn alle groene bladeren die eetbaar zijn. Ze hydrateren de huid en zorgen voor meer elasticiteit. Pureren maar die boerenkool, rucola, spinazie, kervel, peterselie en al het andere.

Wil je meer inspiratie voor je Cellics ontbijt? Volg ons op Insta en Facebook.

 

X