Voor

de pers

Voor de pers. Natural Skin Architecture.

 

Ervaren huidspecialisten ontwikkelden Celllics Cell Elixer:

All-in-one huidsupplement voor huidverjonging op topniveau.
De ervaren huidspecialisten sloegen het afgelopen jaar de handen in één en ontwikkelden met behulp van de allerlaatste wetenschappelijke inzichten een revolutionair huidsupplement. Alle 26 ingrediënten uit vijf verschillende bouwstofgroepen verstopten ze in één gemakkelijk doseerbaar poeder. Je roert het door je glas water, een sapje of je ochtendsmoothie en drinkt het bij je ontbijt terwijl je alvast dat ene mailtje beantwoord of de lunch voor je kind klaarmaakt. Dat smaakt naar vitaliteit en gezondheid met een vleugje citrus!

Heb jij ook geen tijd voor ingewikkelde recepten of 10 verschillende pillen?
Je doet heus wel je best om gezond te leven, je sport en je maakt regelmatig zo’n groenteshake klaar waarvan je hele keuken op z’n kop staat. Achterin jouw keukenkastje staan wel 10 verschillende potjes met pillen, allemaal met een ander gezond mineraal, antioxidant of vitaminecomplex. Maar wees eerlijk, met je drukke baan, de kinderen die tijdens het klaarmaken van het ontbijt aan je benen hangen en de kattenbak die dringend aan verschoning toe is, schieten je gezonde voornemens er nog wel eens bij in. Net op het moment dat je ’s avonds dat hippe feestje of die belangrijke presentatie hebt, kijk je in de spiegel en constateer je dat je er wel eens stralender uitzag.

Cellics: een hoogwaardig huidsupplement zonder gedoe
De ervaren huidspecialistes vonden dat het innemen van huidsupplementen gemakkelijker moest. En het kan! Kennis uit onderzoek over de stofjes die je huid nodig heeft is immers al jaren beschikbaar. Maar hoe je ze tot je neemt was tot nu toe veel te omslachtig. Deze huidspecialistes, zelf ook vrouwen met een drukke carrière en een veeleisend gezinsleven, gingen gezamenlijk aan de slag. En dat bracht ze tot een revolutie op het gebied van huidverjonging, van binnenuit. De oplossing? Cellics! Een ultiem cell-elixer boordevol viscollageen, bouwstoffen, anti-oxidanten en vitamines in de vorm van een hoogwaardig poeder dat je mengt met je water, sap of een smoothie. Een meer dan compleet huidsupplement dat niet alleen goed is voor je huid, maar ook zorgt voor stevig haar, gezonde nagels, soepele spieren, pezen en gewrichten, gezonde darmen en een algeheel gevoel van fitheid.

Vijf bouwstofgroepen zorgen samen voor een jongere huid
Huidspecialiste Suzan Oerlemans legt uit: “Onze zoektocht naar de beste skin vitality bracht ons naar een basis van premium fish collageen. Dankzij de allerlaatste wetenschappelijke inzichten waren we in staat deze basis aan te vullen met 25 ingrediënten van natuurlijke oorsprong die je nergens anders terugziet in deze samenstelling. Cellics werkt met vijf bouwstofgroepen aan een jongere huid. Het bestaat uit een basis van vitaminen, mineralen en sporenelementen. Daarnaast bevat het stoffen om je immuunsysteem op peil te brengen, bouwstenen voor een gezonde huid, collageen voor stevigheid, rek en elasticiteit en anti-oxidanten om je huid te beschermen tegen invloeden van buitenaf. In onze eigen studies zien we de resultaten van huidverjonging en die zijn super goed. En wat goed is voor je huid, is ook goed voor de rest van je lichaam.”

Persoonlijke huidmeting laat opbouw van jouw huid zien
De ontwikkelaars van Cellics wilden dat de resultaten van hun elixer meetbaar zouden zijn. Geen vage algemene onderzoeksresultaten, maar een persoonlijke meting voor iedereen die hun product gebruikt. Daarvoor lieten ze een collageenscan ontwikkelen waarmee de schoonheidsspecialist als een echo in je huid kijkt. Dat doet ze voordat je met Cellics begint, zodat ze weet hoe het staat met het collageen van de cliënt en ze afhankelijk van de wensen de juiste dosering van Cellics kan bepalen. Na een paar maanden meet de collageenscan vervolgens wat Cellics voor jouw huid heeft gedaan. De collageenscan laat je doen bij een door Cellics opgeleide schoonheidsspecialist. Deze vind je verspreid door Nederland. Suzan Oerlemans: “Met de collageenscan leveren we het ultieme bewijs dat Cellics je cellen weer opbouwt. We noemen het poeder dan ook ‘Natural Skin Architecture’.

Noot aan de redactie (niet voor publicatie): Voor meer informatie neem je contact op met Isabel van der Sman van Skin Health Company BV via info@cellics.nl of bel +31 6 51296749

Sluiten ×
PSSST.....
X