Wij willen de huid niet alleen maar mooier maken, maar daadwerkelijk verbeteren.

Ons verhaal.


Speciale crèmes, microdermabrasie, collageen lampen etc. We zijn gewend om van alles aan de buitenkant te doen, maar vanaf de buitenkant collageen (voor een stevige huid) inbrengen en stimuleren met skincare, behandelingen en bijvoorbeeld collageen lampen is bijna onmogelijk. Je huid neemt het collageen niet op door de grove structuur. En hoe ouder, hoe minder we van dit collageen bezitten. Ook vanaf de buitenkant je huid reinigen met bijvoorbeeld microdermabrasie heeft weinig tot geen zin als de binnenkant ongezond is. De huid komt dan weer opnieuw vol te staan met onzuiverheden.

Een goed opgebouwde huid is dus belangrijk voor maximaal en blijvend resultaat op die huid. 

Wij spreken uit ervaring dat huidsuppletie echt een goede aanvulling is, omdat groentes, vlees en fruit anno nu helaas niet meer dezelfde voedingsstoffen als vroeger bevatten. Maar wat ons – twee ervaren huidspecialisten – frustreerden was dat we meerdere producten (in de vorm van potten en pillen) nodig hadden om echt een werking in die huid te zien. Dus kregen wij een missie:

Het innemen van de voedingsstoffen moest gemakkelijker en met Cellics’ kan dat nu! Geen behandeling met apparatuur, geen peeling als microdermabrasie, niet iets om op je huid te smeren, maar om in te nemen.

Goed voor jezelf en je huid zorgen begint van binnenuit.

Lees hier 4 redenen om te slikken, naast smeren

Cellics voor skin vitality
De zoektocht naar de beste skin vitality bracht ons bij een poedervorm (voor de beste opname) met in ons paradepaardje maar liefst 29 cell-/skinboosters, samengebracht in het Cell Elixer Limitless. Makkelijk te roeren door een glas water, een sapje of een ochtendsmoothie.

De huid is namelijk sluitpost, eerst snoepen de organen en lichaamsprocessen weg wat deze nodig hebben en de huid krijgt alleen wat over blijft (als er al iets overblijft). Daarom bevat onze suppletie nog zoveel meer.

Vergeet al die verschillende potten en pillen!

Cellics
Een compacte lijn bestaande uit high quality nutrition in poedervorm, met een focus op de huid. Naast onze Cell Elixers bieden wij nog meer poedervormen. Om aan ieders wens te kunnen voldoen. Bekijk ze hier. Het is gemakkelijk in gebruik en zit boordevol natuurlijke en organische ingrediënten die klinisch en wetenschappelijk zijn onderbouwd.

Ons doel?
Met Cellics willen wij enorm veel mannen en vrouwen verblijden. Naast het beste resultaat voor de huid, willen wij een bijdrage leveren aan het zijn van de beste versie van jezelf. Aan de meest vitale versie van je zelf. Want ben jij vitaal, dan straal jij dit uit in de breedste zin van het woord.

Meetbare resultaten
Om de mindset te veranderen dat de binnenkant telt wilden we dat het resultaat meetbaar zou zijn, met onze Cellics huid-analyse apparatuur nemen we een kijkje in de huid om aan te tonen dat stil staan bij een gezonde binnenkant en werken aan een gezonde binnenkant, werkt.

Hebben speciale crémes, microdermabrasie, collageen lampen etc. dan geen zin? Dat zeggen we niet, ze hebben alleen een goed opgebouwde huid nodig om resultaat te geven.

Wie zijn we?

Isabel van der Sman - founder Cellics

Isabel van Genugten

Suzan over Isabel

Isabel heeft naast haar huidinstituut USKIN the Clinic, de distributie van high-end Venus Concept, Adipologie en icoone® apparatuur voor huidverbetering- en verjonging. En is leverancier van een vegan skincare lijn Vinoble Cosmetics. Hiermee beschikt ze over bakken ervaring en kennis over de huid en het ondernemerschap.

Isabel is een onderneemster pur sang en wil altijd verbeteren, groeien en ontwikkelen. Ze komt uit een ondernemend gezin, zo nuchter als het maar zijn kan: geen poespas en werkt keihard. Achter de rustige en soms wat introvertere Isabel zag ik, het eerste jaar van samenwerken met Isabel, vooral een hartelijke persoonlijkheid: oprecht, super eerlijk, heerlijk veel relativeringsvermogen en ook humor is zeker een drijfveer voor Isabel.

Isabel is ons zakelijke brein, de stabiele rots in de branding, hoffelijk, professioneel en gaat alleen voor het allerbeste.

Isabel over Suzan

Suzan heeft al 20 jaar haar Huidinstituut. Ze is een vakfreak en zoals ze zelf zegt een huidpassionist. Ze is hoog opgeleid en weet wat anti-aging is. Ze heeft in 20 jaar al heel veel gasten in haar instituut blij kunnen maken met een mooie stralende huid.

Ze wilde de beste worden in het vak en dat verdiende ze. In 2012 won zij de Beauty Award met de titel “Schoonheidsspecialist van het jaar”. Bakken ervaring, kennis en heel veel liefde voor mensen en het vak.

Ik heb Suzan leren kennen als een doorzetter, een levensgenieter, een lieverd en een gedreven vakvrouw!

Suzan is ons creatief dynamisch brein. Het bruist bij haar altijd van de ideeën en ze zorgt voor de humor, die ons ook wanneer niet alles meezat liet lachen.

Suzan Oerlemans - founder Cellics

Suzan Oerlemans

X