Over ons

Over ons

Suzan, Caroline en Isabel,

Naast dat wij met ons drieën super leuk slim en grappig zijn zijn we de eerste 20 jaar alleen geweest in onze zoektocht naar celgezondheid, anti aging en vitaliteit. We hebben elkaar gevonden waardoor we de handen ineen hebben kunnen slaan en iets fantastisch neer hebben gezet. Wij zijn trots op elkaar!

Caroline en Isabel over Suzan

Suzan heeft al 20 jaar haar Huidinstituut. Ze is een vakfreak en zoals ze zelf zegt een huidpassionist. Ze is hoog opgeleid en weet wat anti aging is. Ze heeft in 20 jaar al heel veel gasten in haar instituut blij kunnen maken met een mooie stralende huid. Ze wilde de beste worden in het vak en dat verdiende ze. In 2012 won zij de Beauty Award met de titel “Schoonheidsspecialist van het jaar”. Bakken ervaring, kennis en heel veel liefde voor mensen en het vak.

Wij hebben Suzan leren kennen als een doorzetter, een levensgenieter, een lieverd en een  gedreven vakvrouw!

Suzan noemen we ons creatief dynamisch brein. Het bruist bij haar altijd van de ideeën en ze zorgt voor de humor die ons ook wanneer niet alles meezat liet lachen.

Caroline en Suzan over Isabel

Isabel heeft naast haar huidinstituut  Uskin the Clinic de distributie van high end Venus apparatuur. De reden waarom wij drieën elkaar hebben leren kennen. Ze is een ondernemer puur sang en wil altijd verbeteren, groeien en ontwikkelen. Ze komt uit een boeren gezin. Zo nuchter als het maar zijn kan, geen poes pas en is een kei harde werker.

Achter de rustige, soms wat introvertere Isabel zagen wij dit eerste jaar van samenwerken met Isabel vooral een hartelijke lieverd. Oprecht, super eerlijk, heerlijk veel relativeringsvermogen en ja, ook bij Isabel is humor een drijfveer.

Isabel is ons zakelijke brein. Onze stabiele rots in de branding. Hoffelijk, professioneel en gaat alleen voor het allerbeste.

Isabel en Suzan over Caroline

Caroline, eigenaresse van Instituut Essence en naast schoonheidsspecialiste, orthomoleculair en natuurgeneeskundige therapeut. Ze is zo leergierig en gedreven dat ze zelfs in dit jaar nog een HBO opleiding volgt. Alles wat ze doet is doordacht vanuit kennis en liefde en gedrevenheid voor celgezondheid, vitaliteit en anti aging. Zij was het die de formulering voor Cellics maakte.

Giga veel kennis, gedreven de beste resultaten te krijgen en het beste uit ieders cellen te halen. Caroline, onze powervrouw. Wij dachten dit jaar vaak, hoe doet ze dit allemaal. Mega positief, energiek en vrolijk hebben we zoiets moois met je neergezet.

Caroline is ons kennis en informatie brein. Onze steun bij moeilijke vragen. Lief, geduldig en zo fijn om mee om te gaan.