Het is onze missie om de huid te verbeteren, niet alleen maar mooier te maken.

Ons verhaal.

‘We zijn gewend om van alles op onze huid te smeren, Cellics toont wetenschappelijkaan dat goed voor jezelf en je huid zorgen begint van binnenuit. Geen behandeling metapparatuur, niet iets om op je huid te smeren, maar om in te nemen.

Wat ons – twee ervaren huidspecialisten – frustreerden was dat groente, vlees en fruit anno nu niet meer dezelfde voedingsstoffen als vroeger bevatten en dat we meerdere producten (in de vorm van potten en pillen) nodig hadden om deze voedingsstoffen mee aan te vullen.

Het innemen van de voedingsstoffen moest gemakkelijker en met Cellics kan dat nu!’

Het eerste complete product voor skin vitality
Cellics is een compact, gespecialiseerd merk dat zich toewijdt aan het maken van producten voor anti-aging en algehele celgezondheid. Geïnspireerd door ervaring en wetenschappelijk inzicht zijn twee huidspecialistes tot een rijke anti-aging formule gekomen.

De zoektocht naar de beste skin vitality bracht ons naar een basis van 27 cell- en skinboosters die helpen de cellen herstellen en opbouwen, deze zijn samengebracht in het Cell Elixer. Een makkelijk en hoog gedoseerd poeder dat je roert door een glas water, een sapje of een ochtendsmoothie!

Vergeet al die verschillende potten en pillen in de kast, dit is het eerste complete product waarbij van binnenuit je huid weer wordt opgebouwd. Een meer dan compleet huidsupplement dat niet alleen goed is voor je huid, maar ook zorgt voor stevig haar, gezonde nagels, soepele spieren, pezen en gewrichten, gezonde darmen en een algeheel gevoel van fitheid.

Het grootste deel wordt behaald door de binnenkant, waar een klein deel bestaat uit skincare en behandelingen.

Om de mindset te veranderen wilden we dat het resultaat van ons product meetbaar zou zijn, met onze collageenscan neem je een kijkje in de huid.

Isabel van der Sman

Suzan over Isabel

Isabel heeft naast haar huidinstituut USKIN the Clinic, de distributie van high-end Venus Concept en Icoone®apparatuur.

Isabel is een onderneemster pur sang en wil altijd verbeteren, groeien en ontwikkelen. Ze komt uit een ondernemend gezin, zo nuchter als het maar zijn kan: geen poespas en werkt keihard! Achter de rustige en soms wat introvertere Isabel zag ik, het eerste jaar van samenwerken met Isabel, vooral een hartelijke persoonlijkheid: oprecht, super eerlijk, heerlijk veel relativeringsvermogen en ook humor is zeker een drijfveer voor Isabel.

Isabel is ons zakelijke brein, de stabiele rots in de branding, hoffelijk, professioneel en gaat alleen voor het allerbeste.

Isabel over Suzan

Suzan heeft al 20 jaar haar Huidinstituut. Ze is een vakfreak en zoals ze zelf zegt een huidpassionist. Ze is hoog opgeleid en weet wat anti-aging is. Ze heeft in 20 jaar al heel veel gasten in haar instituut blij kunnen maken met een mooie stralende huid.

Ze wilde de beste worden in het vak en dat verdiende ze. In 2012 won zij de Beauty Award met de titel “Schoonheidsspecialist van het jaar”. Bakken ervaring, kennis en heel veel liefde voor mensen en het vak.

Ik heb Suzan leren kennen als een doorzetter, een levensgenieter, een lieverd en een gedreven vakvrouw!

Suzan is ons creatief dynamisch brein. Het bruist bij haar altijd van de ideeën en ze zorgt voor de humor, die ons ook wanneer niet alles meezat liet lachen.

Suzan Oerlemans

Sluiten ×
Ontvang een Gratis Sample