Over

Cellics

Over ons. Natural Skin Architecture.

“Onze zoektocht naar de beste skin vitality leidde ons naar een basis van premium fish collagen, gecombineerd met 26 andere ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

Niet om op je huid te smeren, maar om in te nemen. Een mooie huid start immers met een sterke basis van binnenuit. Geïnspireerd door onze ervaring en wetenschappelijk inzicht zijn wij tot deze rijke anti-aging formule gekomen.”

Wij, 2 huidspecialistes én vrouwen met een druk leven zagen al jaren dat suppletie echt kan werken. Maar 10 pillen per dag of 4 verschillende potten in je keukenlade, daar zit niemand op te wachten.

Het idee ontstond om samen het meest fantastische huidsupplement te ontwikkelen en zo heel veel mensen blij te maken!

Cellics is een compact, gespecialiseerd merk dat zich toewijdt aan het maken van producten voor anti-aging en celgezondheid. Het paradepaard is een anti-aging formule in poedervorm.

Het is onze missie om de huid te verbeteren, niet alleen maar mooier te maken.
Je mooiste zelf zijn is een keuze. Jouw keuze. You can be your own skin architect.

Wil jij ook het beste in huidverbetering bieden aan jouw klanten?

Isabel van der Sman

Suzan over Isabel

Isabel heeft naast haar huidinstituut USKIN the Clinic de distributie van high end Venus Concept en icoone apparatuur. Ze is een ondernemer pur sang en wil altijd verbeteren, groeien en ontwikkelen. Ze komt uit een ondernemend gezin. Zo nuchter als het maar zijn kan, geen poespas en is een keiharde werker.

Achter de rustige, soms wat introvertere Isabel zagen wij dit eerste jaar van samenwerken met Isabel vooral een hartelijke persoonlijkheid. Oprecht, super eerlijk, heerlijk veel relativeringsvermogen en humor is zeker een drijfveer voor Isabel

Isabel is ons zakelijk brein. De stabiele rots in de branding. Hoffelijk, professioneel en gaat alleen voor het allerbeste.

Isabel over Suzan

Suzan heeft al 20 jaar haar Huidinstituut. Ze is een vakfreak en zoals ze zelf zegt een huidpassionist. Ze is hoog opgeleid en weet wat anti-aging is. Ze heeft in 20 jaar al heel veel gasten in haar instituut blij kunnen maken met een mooie stralende huid. Ze wilde de beste worden in het vak en dat verdiende ze. In 2012 won zij de Beauty Award met de titel “Schoonheidsspecialist van het jaar”. Bakken ervaring, kennis en heel veel liefde voor mensen en het vak.

Ik heb Suzan leren kennen als een doorzetter, een levensgenieter, een lieverd en een gedreven vakvrouw!

Suzan is ons creatief dynamisch brein. Het bruist bij haar altijd van de ideeën en ze zorgt voor de humor, die ons ook wanneer niet alles meezat liet lachen.

Suzan Oerlemans