Waarom nemen we de verzorging van binnenuit nog niet voldoende mee?

Op de opleiding heb je geleerd over hoe je met verschillende technieken en behandelingen op het gebied van huidverbetering (en huidverjonging) vanaf buiten de huid aan kunt pakken. Wat als wij je vertellen dat alleen met deze kennis de huidproblemen blijven bestaan? En maximaal resultaat uit blijft?

Begrijp ons niet verkeerd, vanaf de buitenkant kunnen we huidverbetering en -verjonging prima stimuleren. Daarnaast zorgt een goede verzorging van de buitenkant ervoor dat de huid zo mooi mogelijk blijft. Maar we weten allemaal dat de daadwerkelijke huidverbetering en -verjonging plaats vindt vanuit diep in de onderliggende huidlagen. Hier moet dus een goede basis liggen. Waarom nemen we de verzorging van binnenuit dan nog niet voldoende mee in onze behandelplannen? Zonder goede basis is het erg lastig het beste uit de huid te halen.

Wat het zo lastig maakt, is dat het bouwen aan een goede binnenkant voor een groot deel vanuit de cliënt zelf moet komen. Het heeft te maken met levensstijl. Zonder een goede verzorging door jouw cliënt is de kans groot dat jij jouw cliënt teleur moet stellen op resultaat. En dat wil je toch helemaal niet? Vooral niet omdat de cliënt al vanuit een bepaalde onzekerheid naar jou toe is gekomen, waarvan jij de hoop bent op een oplossing. Onzekerheid kan zijn door rimpels, fijne lijntjes, bepaalde littekens, striae of problemen als acne of eczeem.

Dus: Hier wil je jouw cliënt in kunnen adviseren! Om daar als huidexpert goed in te kunnen adviseren sloegen wij, samen met orthomoleculair deskundige Berdien Geven én vitaliteitscoach Loes de Roos, de handen in een. Om te komen tot dé doorbraak: een opleiding met alles over de binnenkant in relatie tot de huid. Met tips voor een perfect intakegesprek met jouw cliënt, dat je business vergroot.

Vragen als:

– Wat betekent welke voeding voor het lichaam en de huid?

– Wat doen hormonen, de overgang en stress, maar ook bijvoorbeeld darmproblemen met ons lichaam en de huid?

– Hoe kan je deze kennis over de binnenkant integreren in je salon, zodat het je business vergroot?

…komen aan bod.

Na deze opleiding ben jij gecertificeerd (huid)vitaliteitsexpert. Je weet precies of een huid klaar is voor behandelen, of dat eerst de basis nog goed moet worden opgebouwd. En hoe die basis opgebouwd moet worden? Daar kun je hierna ook advies in geven.

Dit wil je echt niet missen om je te onderscheiden in een concurrerende huidbranche. Niet voor niets is deze opleiding met maar liefst 18 punten geaccrediteerd! 

Het feit is dat als iemand niet goed voor zichzelf zorgt, dit het begin is van ziektebeelden waarvan de huid sluitpost is. Behandelingen en skincare hebben in dit stadium niet het gewenste effect.

Onze opleiding is opgedeeld in de modules:

Voeding en de huid
1. Macro (vetten – koolhydraten – eiwitten)
2. Micro (vitaminen en mineralen)
3. Goede/slechte voeding (voor je lijf en daarmee de huid)
4. Intermittent fasting

Hierbij leer je o.a. een eetdagboek analyseren, voor uiteindelijk hét perfecte intakegesprek.

Werking lichaamsprocessen en orgaanstelsels, en de relatie hiervan met de huid
5. Spijsvertering en insuline resistentie
6. Lever en schildklier
7. Hormonen (met bijnieren)
8. Darmen
9. Immuunsysteem

Overige factoren die invloed hebben op de huid
10. Stress, slaap, rust en creëren van geluk
11. Ook behandelen we verschillende huidproblemen, waaronder: rimpels en een slappe en droge huid, ontstekingen als acne, rosacea, psoriasis en eczeem.
Hoe zijn deze op te lossen? Hierin grijpen we o.a. ook weer terug naar voeding met ondersteuning van supplementen én behandelingen.

Tot slot: Toepassen in praktijk
11. Hoe kan ik de opgedane kennis implementeren in mijn huidige bedrijfsvoering om mijn business te verhogen?
12. Salestips voor het perfecte intakegesprek en businesstips om je salon op de kaart te zetten!

Hoe doorlopen we deze modules? 
Doordat we niet alleen de kennis tot ons nemen, maar ook zelf de reis in vitaliteit afleggen, zijn we in staat straks ook onze cliënten mee te nemen in deze reis en ook hen die verrijking te geven.

De opleiding volgen? Dat kan live of vanaf 2021 online. 

Aanmelden of meer informatie?
Mail dan naar: info@cellics.nl of bel: 0499 21 00 00


Founders Suzan en Isabel over de opleiding:

Zelf liepen wij ertegenaan dat we niet altijd het beoogde resultaat wisten te behalen met behandelingen, skincare en technieken die we aanbieden. En tja, wat vertel je dan aan je cliënten? Om deze niet teleur te stellen, stuurden wij enkele cliënten door naar een deskundige en wat bleek? Door bijvoorbeeld een darmprobleem liet ook het grootste orgaan, de huid, een cliënt in de steek. Uit een huid-analyse van deze cliënt bleek de huid ook volledig leeg, de cliënt had dus niets om op te bouwen. Toen dit eenmaal was opgelost, zagen we eindelijk een positieve uitwerking op de huid en sloegen behandelingen, technieken en skincare aan. Daarom zijn wij nu zo ontzettend blij dat we dit zelf al voor een groot deel kunnen tackelen m.b.v. o.a. voeding en stressreductie.

X