Op de opleiding heb je geleerd over hoe je met verschillende technieken en behandelingen op het gebied van huidverbetering (en huidverjonging) de huid kunt behandelen. Wat als wij je vertellen dat met deze kennis de huidproblemen blijven bestaan? En maximaal resultaat uit blijft?

Veel huidproblemen zijn namelijk afkomstig van problemen binnenin. Bewust eten en bewust leven dragen bij aan een optimale vitaliteit en het feit dat je niet goed voor jezelf zorgt is het begin van ziektebeelden, waarvan de huid sluitpost is.

Dus? Hier wil je inzicht in! Hier wil je meer van weten om jouw cliënten nog mooier en blijvend resultaat te kunnen bieden.

Inzicht aan de binnenkant is net zo belangrijk, dit leren ze je niet op de opleiding. Daarom ontwikkelden wij, samen met orthomoleculair deskundige Berdien Geven en deskundig vitaliteitscoach Loes de Roos, een opleiding. Na deze opleiding ben jij gecertificeerd vitaliteitsexpert. Door het kunnen geven van totaaladvies aan de binnen- en buitenkant behaal jij verbluffende resultaten met de technieken en behandelingen die je aanbiedt en onderscheid jij je als ultimate expert in een opkomende branche.

Zo liepen wij er zelf tegenaan dat we niet altijd het beoogde resultaat wisten te behalen met behandelingen en technieken die we aanbieden. En tja, wat vertel je dan aan je cliënten? Om deze niet teleur te stellen, stuurden wij enkele cliënten door naar een deskundige en wat bleek? Door bijvoorbeeld een darmprobleem liet ook het grootste orgaan, de huid, een cliënt in de steek. Uit een huid-analyse van deze cliënt bleek de huid ook volledig leeg, de cliënt had dus niets om op te bouwen. Toen dit eenmaal was opgelost, zagen we eindelijk een positieve uitwerking op de huid en sloegen de behandelingen aan.

Maar weet je wat het is? Je wil je cliënt niet zelf hoeven teleurstellen… Vooral niet, omdat je cliënt al vanuit een bepaalde onzekerheid naar jou toe komt, waarvan jij de hoop bent op een oplossing. Onzekerheid kan zijn door rimpels, fijne lijntjes, bepaalde littekens, striae of problemen als acne, rosacea of eczeem.

Daarom weet je na onze opleiding precies of een huid klaar is voor behandelen, of dat eerst de basis nog goed moet worden opgebouwd. Wat is een huis zonder goede fundering? Blijft die overeind? En hoe die basis opgebouwd moet worden? Daar kun je hierna ook advies in geven, door bewust te eten en bewust te leven.  

Wil jij jouw cliënt niet hoeven teleurstellen? Neem dan nu deel aan de opleiding.
 
Onze opleiding is opgedeeld in drie moduledagen, verdeeld over een kwartaal:
 
Module 1
Deel 1: Voeding
Bewust eten dat valt nog niet mee! Er zijn zoveel theorieën en opvattingen… Daarom starten wij onze meerdaagse opleiding met de basis: voeding. Met een orthomoleculair deskundige behandelen we de basisprincipes van voedingsadvies.
 
Je leert o.a. een eetdagboek analyseren, voor uiteindelijk hét perfecte intakegesprek.
 
Deel 2: Huidproblemen
We behandelen verschillende huidproblemen, waaronder: rimpels en een slappe en droge huid, ontstekingen als acne, rosacea, psoriasis en eczeem en problemen op de reflexzones van het gezicht. Hoe zijn deze op te lossen? Hierin grijpen we o.a. ook weer terug naar voeding.
 

Module 2
Ziektebeelden
We behandelen een aantal belangrijke ziektebeelden, vaak de oorzaak van diverse huidproblemen:
– Hormonale disbalans, overgang en stress
– Gewichtsproblematiek
– Overactief immuunsysteem, energietekorten en laaggradige ontstekingen als darmproblemen (leaky gut, insuline resistentie, etc.), allergieën, overbelasting lever en nieren en problemen met de schildklier.
 
Deze ziektebeelden ontstaan dan weer doordat je in de basis niet goed voor jezelf zorgt.
 

Module 3
Deel 1: Meer informatie volgt z.s.m.
Dit blijft nog héél even geheim. We zijn deze module samen met een deskundig vitaliteitscoach vorm aan het geven.
 

Deel 2: Supplementen
We weten als geen ander hoe moeilijk het is om met groenten, vlees en fruit anno nu de benodigde voedingsstoffen binnen te krijgen. Maar hoe overtuig je ook jouw cliënten ervan dat je met supplementen van Cellics de beste aanvulling hebt op de dagelijks benodigde nutriënten-behoefte?


De opleiding volgen? Dat kan ieder kwartaal!
De dagen van de eerste twee kwartalen zijn al bekend:

Module 1
– Maandag 21 oktober van 10.00 – 16.00u
– Maandag 20 januari van 10.00 – 16.00u
 
Module 2
– Maandag 18 november van 10.00 – 16.00u
– Maandag 17 februari van 10.00 – 16.00u
 
Module 3
– Maandag 16 december van 10.00 – 16.00u
– Maandag 5 maart van 10.00 – 16.00u
 
Locatie; Molenwei 2, Best.


Prijs 3-daagse opleiding:

497,- euro
 
Je kunt deze ook online afleggen. 
 
Een losse module volgen?
197,- euro

 

Aanmelden of meer informatie?
Mail dan naar: info@cellics.nl of bel: 0499 21 00 00

Berdien Geven
Over Berdien
Voor Berdien is het belangrijk om topfit te zijn en blijven en dus te kunnen stralen, zowel van binnen als van buiten!
 
Met ruim 30 jaar ervaring in de gezondheidszorg en voedingsleer is ze een rot in het vak. Naast vele cursussen op verschillende vlakken heeft Berdien haar kennis de laatste jaren uitgebreid met medische opleidingen, waaronder: medische en psychosociale basiskennis (Hbo-niveau) en de opleiding “Orthomoleculaire Therapie” volgens de kPNI (klinische Psycho-Neuro-Immunologie).