MOET JE JE HELE LEVENSSTIJL OMGOOIEN VOOR EEN MOOIE, GEZONDE EN STRALENDE HUID?

Share this post

Posted by: Skin Health Company B.V.

Moet je je hele levensstijl omgooien voor een mooie, gezonde en stralende huid?

Het is erg lastig om hier een eenduidig antwoord op te geven, omdat dit absoluut niet in alle gevallen hoeft. Wanneer je wel degelijk iets aan je levensstijl wil veranderen voor een mooie, gezonde en stralende huid?

Indien je huid niet gezond is wil je wel degelijk iets aan je levensstijl veranderen

Maar dat zit ‘m niet altijd alleen maar in gezonde voeding, het heeft ook zeker te maken met balans in je leven, stress reduceren, genoeg rust… en lachen! Blij en gezond zijn. Het hebben van geluksmomenten is enorm belangrijk, dus moet je voor het krijgen van een gezonde huid je leefstijl omgooien? Waarschijnlijk wel. De binnenkant zorgt er echt wel voor dat de buitenkant kan stralen, maar er is veel meer van belang naast alleen gezonde voeding. Dus laten we ons alsjeblieft niet alleen maar hierop focussen, maar laten we ook kijken naar geluk. Dat is minstens even belangrijk. De huid is de spiegel van de ziel. 

Wat is dan eigenlijk een mooie, gezonde en stralende huid?

Het is een huid die niet ziek is, geen ontstekingen vertoont, die een goede balans van vocht en vet heeft, die goed gehydrateerd is en die straalt.

Een goede balans in vocht en vet, dat wil zeggen: de huid kan zich goed zelf herstellen, het zelfherstellend vermogen van de huid is goed actief. Dat is wat je wil. De huid is in balans, het lichaam is eigenlijk heel goed in staat om zichzelf te herstellen en/of te genezen.

Het is dan nog van belang om een goede skincare routine te hanteren, om je huid op zijn mooist te houden. Hierbij is het van belang dat je advies krijgt van een deskundige. Zo vraagt ieder seizoen in feite om een nieuwe skincareroutine, naastdat iedere huid (met eigen wensen) vraagt om een andere aanpak, met andere producten. Ons advies is daarom om niet zelf te gaan ‘dokteren’ maar je gewoon goed te laten adviseren. Ook een goede behandeling op zijn tijd is aan te raden, omdat een belangrijk stukje ook is: de conditie van de huid (doorbloeding en frisheid). Denk bijvoorbeeld aan een goede bindweefselmassage behandeling.

Je wil tevens een egale huid, hierbij is het weer van belang om te zorgen dat de binnenkant gezond is. Blijf werken aan je gezondheid, beweeg (een fijne wandeling op zijn tijd buiten doet al zo enorm veel goeds!), zorg voor een goede doorbloeding, een goede skincare routine etc.

Dus: Moet je, je hele levensstijl omgooien voor een mooie, gezonde en stralende huid?

Indien je huid niet ziek is, geen ontstekingen vertoont, zorg jij waarschijnlijk al goed genoeg voor jezelf. Indien je dit doet, lief voor jezelf bent, en lief voor je huid zul je dit terugzien in je gezicht. Ze zeggen toch ook wel eens ‘’happy girls are the prettiest’’. Dit slaat ook op jouw huid. Verzorg je huid met de juist geadviseerde skincare, blijf zorgen voor een goede doorbloeding en jij hoeft je geen zorgen te maken.

Voor het juiste advies helpen onze Cellics Experts je graag op weg. Jouw skincare wil je echt op jouw huid aangepast hebben. En worden we ouder? Dan willen we in de meeste gevallen ook zolang mogelijk wegblijven van die rimpels, waar ze alles van weten.

Wist je dat sommige van onze expert een kijkje kunnen nemen in de opbouw van je huidlagen? Hiermee kunnen ze bevestigen of dat wat een gezonde huid lijkt, ook een gezonde huid is. Een huid die klaar is voor skincare en behandelingen om deze mooi en gezond te houden. Enorm waardevol! Anders maken we soms stiekem toch meer kapot dan ons lief is, wat weer leidt tot een huid die problemen toont.

Ervaar jij een huid die ziek is? Ontstekingen vertoond? Dan heb jij wel enorme baat bij het omgooien van jouw levensstijl. Zoek je iemand die je hier voorzichtig bij kan helpen? En daarnaast meteen weet wat jouw huid nodig heeft om weer te stralen? Breng een bezoek aan een van onze vitaliteitsexperts (je kunt hierop selecteren).

X