Wat onze klanten over Cellics zeggen

null

Tineke S.

“Gek werd ik van de jeuk en pijn, waardoor een slechte nachtrust ook nog eens het gevolg was. Suzan adviseerde me om het probleem van binnenuit aan te gaan pakken met Cell Omega en Cell Elixer.
Naast het feit dat het erg gemakkelijk in gebruik is, was ik na ongeveer 2 weken volledig af van de jeuk én pijn!
Mijn huid herstelde zich steeds beter. Ik krijg steeds meer energie en ik slaap ook beter. Ik ben de producten blijven gebruiken en ik merk zelfs dat ook de klachten die ik heb, veroorzaakt door fibromyalgie, verminderen en sneller herstellen.
Ik ben dus heel blij met Cellics. Ik kan het iedereen aanraden!”

null

Dorothe van de Kruijs - 70 jaar

“Als schoonmoeder van Suzan mocht ik in het testpanel van Cellics. In het begin was ik best sceptisch. Hoe kan iets nu nog beter werken als de supplementen die ik al gebruikte. Het was wel even wennen om bij de lunch en het avondeten mijn potten pillen niet te pakken en ’s ochtends klaar te zijn, maar wat gemakkelijk is het nu. Ik voel me erg goed en mijn huid ziet er super goed uit.”
null

C. Verschuren

“Ik ben sinds vandaag over op Cellics Cell Elixer en Cell Omega. Het voelt goed. Als werknemer bij een natuurvoedingswinkel weet ik veel van gezondheid, vitaliteit en suppletie. Ik ken Caroline de Haas al heel lang en vertrouw volledig op haar expertise in het ontwikkelproces. Ik zag de receptuur en dacht wow, dit is wel heel speciaal en van ongelooflijke kwaliteit. Mijn 5 potten supplementen die ik had staan geef ik wel aan mijn man.”

null

Hannie Damen

“Ik ben een hele trouwe gebruiker van supplementen naast mijn gezonde voeding. Door mijn interesse in gezondheid en anti-aging ben ik gewoon overtuigd dat dit goed doet. De laatste tijd las ik op internet over de werking van Collageen. Dit is heel nieuw, maar volgens mij van groot belang voor je hele lichaam. Ik ben nu 60 jaar en mijn collageen is nu al voor 50% weg. Jaja, en dat zie ik ook wel. Mijn huid verslapt en mijn gewrichten zijn stijf. Ik wist niet dat collageen zo essentieel is voor je. Met het Cell Elixer is alles compleet. Helemaal fijn!”

null

Grace B. – 56 jaar – Brengt het liefst tijd door met haar kleinkind

“Vroeger nam ik met tijd vitamines en omega pillen. Maar ik geef toe, erg consequent in mijn gebruik ben ik niet. Toen ik het Cell Elixer leerde kennen nam ik het de eerste maand heel goed door. Het is ook zó makkelijk! Een glas water met een flinke schep Cell Elixer erin, lepeltje erdoor en that’s it!

Wanneer ik het Cell Elixer inneem voel ik vrij snel dat het volume van mijn huid toeneemt. Dat was na een maand ook mooi zichtbaar in de Collageen Huidscan. Ik weet dat ik mooie resultaten kan behalen en ik het collageen sterk nodig heb. Alleen mag ik het niet vergeten. Wie zet mijn Cell Elixer voor me klaar ’s ochtends?”

null

Annelies V. – 62 jaar – Vindt haar geluk in het blij maken van anderen

“Waarom zou ik het niet proberen? Ik nam visolie, magnesium en vitamine c supplementen. Met het Cell Elixer was het alles in één, inclusief collageen! Al vrij snel voelde mijn huid zachter en minder droog aan. Ik begon meer volume te zien in mijn gezicht en armen. Nu gebruik ik sinds een jaar ¾ maatschep Cell Elixer per dag.

Onlangs liet ik in mijn huid kijken met de Collageen Huidscan. Wat zag ik? Mijn collageen is hartstikke gestegen! Het lijkt wel of ik geen moeite meer hoef te doen om er strak en gezond uit te zien.”

Sluiten ×
Ontvang een Gratis Sample