Ontstaan vanuit ruim 20 jaar ervaring

Winnaar Beautyproduct van het jaar

Winnaar schoonheidsspecialiste van het jaar

Ruim 80 locaties werken met ons

Met aantoonbaar resultaat

En een aantrekkelijk verdienmodel, waardoor gegarandeerde omzetstijging

Ons topproduct omvat 29 ingrediënten in een simpele poedervorm

Met een compacte lijn bieden we al het nodige voor de huid

Mooie samples, displays, folders en productkaarten

Een uniek trainingsprogramma

Persoonlijke ondersteuning en handvaten om het zelf te doen

Online formats met mooi beeldmateriaal vol skin and health tips en info

Wil je voorop lopen en daadwerkelijk een verschil maken? En daarin jouw cliënt het beste bieden?
Een huidexpert anno nu, kan niet zonder suppletie en kennis over de binnenkant.

Slaan skincare en behandelingen niet aan?
Dan is de kans groot dat wanneer je het probleem van binnenuit aanpakt, jouw cliënt weer kan stralen.

Je kent het wel, in je praktijk blijven cliënten terugkeren met problemen. Soms beloof je iets wat uiteindelijk niet helemaal het gewenste resultaat lijkt op te leveren. Wat nu? Je wil jouw cliënt niet teleurstellen… Deze komt vanuit met een probleem bij jou, waar jij de oplossing voor bent.

Wij willen dat je weet dat het niet is dat je behandeling of skincare niet aanslaat, iets zomaar op de huid ‘leggen’ heeft gewoon geen zin. De huid heeft een krachtige beschermlaag om te voorkomen dat ziekmakende of beschadigende elementen binnendringen. De huid heeft echt prikkels nodig om werkzame stoffen beter door te laten en de celfuncties te verbeteren en ja hiervoor is prachtige apparatuur, maar wat de laatste jaren ook duidelijk is geworden is dat je tekorten aan moet vullen. Je lichaam moet de juiste voedingsstoffen binnenkrijgen om in de huid een proces tot stand te kunnen laten komen – om zo huidverjonging en huidherstel te stimuleren. Doen we dit niet? Dan lopen we het risico dat we in die huid meer kapot maken dan ons lief is.

Oké die binnenkant is dus belangrijk, maar waarom is specifiek Cellics hier jouw oplossing voor?
Wij zagen dat huidsupplementen wel effect hadden, maar het frustreerden ons dat we hier meerdere producten (in de vorm van potten en pillen) voor nodig hadden om echt een werking in die huid te zien. Nu zijn wij inmiddels zo enthousiast om jou te kunnen verblijden met ons succesvolle all-in-one supplement, zonder dat je hier tientallen producten voor in de kast moet hebben staan. En zonder dat je meerdere grote pillen moet aanbieden, waar niemand om staat te popelen. Tot frustratie aan toe.

Ook kwamen we er met veel research achter dat het lichaam tiptop in orde moet zijn om te werken aan de beste huid. Het lichaam zorgt er namelijk eerst voor dat alle vitale systemen goed blijven werken, waardoor er met de voeding anno nu vaak niet voldoende voedingsstoffen over blijven voor de huid. Dat resulteert zich vaak in vroegtijdige of misschien wel onnodige veroudering of lichte tot ernstige huidproblematiek. Daarom moest onze suppletie ook de organen en lichaamsprocessen ondersteunen, naast de meest krachtige skin ingrediënten die het bevat.

Er zit een aardig prijskaartje aan, dit verdient zichzelf terug. Potentiële en bestaande cliënten willen alleen nog met jou werken, omdat jij als een van de weinigen complete verzorging aan binnen- én buitenkant biedt mét aantoonbaar resultaat. Wij houden namelijk niet van vage beloftes, maar van doeltreffende resultaten. Met onze high-tech collageen huidscan neem je een kijkje in de huid van de cliënt. Een persoonlijke huidmeting voor iedereen die ons product gebruikt, om de resultaten mee in kaart te brengen.

Ook bepaal je hiermee of de huid wel al klaar is voor behandelen of dat eerst tekorten aangevuld dienen te worden, voordat je beloftes doet die je niet kan waarmaken. Want hoe onlogisch is het om na een consult direct over te gaan op het uitvoeren van een behandeling? Terwijl je helemaal geen inzicht hebt in de opbouw van de onderliggende huidlagen? Wij starten niet meer zonder dit inzicht. Ervaart de huid tekorten? Zijn er problemen binnenin die eerst opgelost dienen te worden, omdat huidherstel anders uit blijft? Een wetenschappelijke echo die liegt niet.

Tot slot krijg je in onze online trainingsmodule, te bekijken waar en wanneer je maar wilt, alle tools aangereikt om jouw cliënt te overtuigen van de kracht van Cellics.

In deze trainigsmodule leer je ook in nog geen 10-20 minuten per dag, gedurende 1,5 week, alles over de werking van onze producten aan die binnenkant en hoe je de producten in kunt zetten. Met aanvullend nog de mogelijkheid om een opleiding tot (huid)vitaliteitsexpert te volgen, met daadwerkelijk alles over de binnenkant in relatie tot de huid.

Werk jouw business omhoog naar top-level!

Ervaringen huidige relaties

Lindsay van der Looij KNAP review Cellics health nutrition

Alleen het beste

‘Cellics is een hoog gedoseerde formule in poedervorm waarbij alles wat je nodig hebt voor de huid is verwerkt in één simpel product, die je makkelijk kunt innemen. Hoe makkelijk en fijn wil je het hebben?’

– Cellics’ depositair Lindsay van der Looij van KNAP

Lees het volledige artikel over Cellics en KNAP op BeautyJournaal

Joy Bossenbroek la Love review Cellics health nutrition

Voor ons onmisbaar

‘Cellics is voor ons onmisbaar in de salon. We boeken betere en mooiere resultaten met onze huidverbeterende kuren en ook zijn deze resultaten duurzamer. Wat mij keer op keer weer verbaast, is het resultaat dat we behalen bij mensen die al jaren last hebben van huidproblemen. Denk bijvoorbeeld aan eczeem. Deze mensen hebben vaak al van alles geprobeerd en zijn echt radeloos, hoe mooi is het als je ze nu alsnog een oplossing kan bieden? Fantastisch!’

– Cellics’ depositair Joy Bossenbroek van La Joie 

Cellics review Annemiek van Aken

De binnenkant is zo belangrijk

‘Ik kon niets vinden wat echt goed was voor die binnenkant, tot aan Cellics. Waarmee Cellics echt het plaatje compleet maakt? Dat is voor mij de scan, waarmee ik dmv een echo daadwerkelijk aan kan tonen dat de opbouw in de huid niet goed is, waardoor behandelen ook nog niet slim is. ⁠Je gaat geen marathon rennen, zonder je hier goed op voor te bereiden. Toch? Deze voorbereiding moet juist zijn. Anders zit je met blessures tijdens de final run. In ons vak is Cellics dé voorbereiding op de marathon, om blessures te voorkomen.⁠

En raad eens? Mijn klant die het Cellics’ poeder echt te smerig voor woorden vond, wil nu niet meer zonder. Hoe bijzonder? ⁠Gelukkig vinden veel anderen het prima weg te drinken. ⁠

Ik kan niets anders dan zeggen dat Cellics enorm fijn is als toevoeging om vrouwen en mannen een mooie glimlach op het gezicht te bezorgen. Dankzij de fijne trainingen kan ik nu aan die binnenkant adviseren en voorkom ik teleurstellingen. ⁠En ook nog een warm merk, met warme mensen. Je proeft de passie.’⁠

– Cellics’ depositair Annemiek van Aken van Anne van Aken schoonheid

Overtuigd om het eens uit te proberen, maar vraag jij je toch af of het wel echt iets voor in jouw praktijk is?
Wees gerust, ook daar helpen we je graag bij! Volg onze geheel vrijblijvende kennismakingstraining om meer inzicht te krijgen.

Aanmelden of inschrijven kan door te mailen naar info@cellics.nl of te bellen met 0499 21 00 00.

Let's talk Cellics!

Je mag ons ook gerust eens bellen.

Het kan zijn dat we elkaar al eens hebben ontmoet op een van de volgende events:
– HUYD congres
– Beauty Trade beurs
– NVH Congres
– Skin Experience
– CIDESCO Ledendag
– Uitreiking Beauty Awards

We vinden het erg leuk als je ons dit laat weten wanneer je belt.

Sluiten
PSSST.....
X