Ontstaan vanuit ruim 20 jaar ervaring

Winnaar Beautyproduct van het jaar

Winnaar schoonheidsspecialiste van het jaar

Ruim 80 locaties werken met ons

Met aantoonbaar resultaat

En een aantrekkelijk verdienmodel, waardoor gegarandeerde omzetstijging

Ons topproduct omvat 29 ingrediënten in een simpele poedervorm

Met een compacte lijn bieden we al het nodige voor de huid

Mooie samples, displays, folders en productkaarten

Een uniek trainingsprogramma

Persoonlijke ondersteuning en handvaten om het zelf te doen

Online formats met mooi beeldmateriaal vol skin and health tips en info

Wil je voorop lopen en daadwerkelijk een verschil maken? En daarin jouw cliënt het beste bieden?
Een huidexpert anno nu, kan niet zonder suppletie en kennis over de binnenkant.

Slaan skincare en behandelingen niet aan?
Dan is de kans groot dat wanneer je het probleem van binnenuit aanpakt, jouw cliënt weer kan stralen.

Je kent het wel, in je praktijk blijven cliënten terugkeren met problemen. Soms beloof je iets wat uiteindelijk niet helemaal het gewenste resultaat lijkt op te leveren. Wat nu? Je wil jouw cliënt niet teleurstellen… Deze komt vanuit met een probleem bij jou, waar jij de oplossing voor bent.

Wij willen dat je weet, dat het niet is dat je behandeling of skincare niet aanslaat. Iets zomaar op de huid ‘leggen’, heeft geen zin. De huid heeft een krachtige beschermlaag om te voorkomen dat ziekmakende of beschadigende elementen binnendringen. De huid heeft echt prikkels nodig om werkzame stoffen beter door te laten en de celfuncties te verbeteren. En ja, hiervoor is prachtige apparatuur. Maar wat de laatste jaren ook duidelijk is geworden, is dat je tekorten aan moet vullen.

Je lichaam moet de juiste voedingsstoffen binnenkrijgen om te bouwen aan een mooie huid – om zo ook de huidverjonging en huidherstel te stimuleren.

Doen we dit niet? Dan lopen we het risico dat we in die huid meer kapot maken dan ons lief is.

Wanneer je niet werkt van binnenuit, is dat echt een gemis.

Wij zagen dat huidsupplementen wel effect hadden, maar kwamen er met veel research ook achter dat het lichaam tiptop in orde moet zijn om te werken aan de beste huid. Jouw lichaam vindt de huid het minst belangrijk en zorgt eerst voor de rest. Waardoor de huid vaak tekorten ervaart.

Daarom moest onze suppletie ook de organen en lichaamsprocessen ondersteunen, naast krachtige skin ingrediënten.

Nu zijn wij inmiddels zo enthousiast om jou te kunnen verblijden met ons succesvolle all-in-one supplement. Om jou te helpen de benodigde voedingsstoffen aan je cliënten te leveren, zonder dat je hier tientallen producten voor in de kast moet hebben staan. En zonder dat je meerdere grote pillen moet aanbieden, waar niemand om staat te popelen. Tot frustratie aan toe.

Het paradepaard is onze anti-aging formule in poedervorm, welke bestaat uit maar liefst 29 ingrediënten. Dat je makkelijk roert in een glas water, een sapje of je smoothie.

Er zit een aardig prijskaartje aan, dit verdient zichzelf terug. Potentiële en bestaande cliënten willen alleen nog met jou werken, omdat jij als een van de weinigen complete verzorging biedt mét aantoonbaar resultaat. Wij houden namelijk niet van vage beloftes, maar van doeltreffende resultaten. Met onze high-tech collageenscan neem je een kijkje in de huid van de cliënt. Een persoonlijke huidmeting voor iedereen die ons product gebruikt.

Onze productlijn reikt verder dan onze hoog gedoseerde anti-aging formule, ook wanneer je last hebt van een huidprobleem of wilt werken aan het behoud van een mooie huid kunnen wij dit van binnenuit ondersteunen.

Het onze missie om de huid te verbeteren, niet alleen maar mooier te maken.

Lindsay van der Looij KNAP review Cellics health nutrition

Alleen het beste

‘Cellics is een hoog gedoseerde formule in poedervorm waarbij alles wat je nodig hebt voor de huid is verwerkt in één simpel product, die je makkelijk kunt innemen. Hoe makkelijk en fijn wil je het hebben?’

– Cellics’ depositair Lindsay van der Looij van KNAP

Lees het volledige artikel over Cellics en KNAP op BeautyJournaal

Joy Bossenbroek la Love review Cellics health nutrition

Voor ons onmisbaar

‘Cellics is voor ons onmisbaar in de salon. We boeken betere en mooiere resultaten met onze huidverbeterende kuren en ook zijn deze resultaten duurzamer. Wat mij keer op keer weer verbaast, is het resultaat dat we behalen bij mensen die al jaren last hebben van huidproblemen. Denk bijvoorbeeld aan eczeem. Deze mensen hebben vaak al van alles geprobeerd en zijn echt radeloos, hoe mooi is het als je ze nu alsnog een oplossing kan bieden? Fantastisch!’

– Cellics’ depositair Joy Bossenbroek van La Joie 

Cellics review Annemiek van Aken

De binnenkant is zo belangrijk

‘Ik kon niets vinden wat echt goed was voor die binnenkant, tot aan Cellics. Waarmee Cellics echt het plaatje compleet maakt? Dat is voor mij de scan, waarmee ik dmv een echo daadwerkelijk aan kan tonen dat de opbouw in de huid niet goed is, waardoor behandelen ook nog niet slim is. ⁠Je gaat geen marathon rennen, zonder je hier goed op voor te bereiden. Toch? Deze voorbereiding moet juist zijn. Anders zit je met blessures tijdens de final run. In ons vak is Cellics dé voorbereiding op de marathon, om blessures te voorkomen.⁠

En raad eens? Mijn klant die het Cellics’ poeder echt te smerig voor woorden vond, wil nu niet meer zonder. Hoe bijzonder? ⁠Gelukkig vinden veel anderen het prima weg te drinken. ⁠

Ik kan niets anders dan zeggen dat Cellics enorm fijn is als toevoeging om vrouwen en mannen een mooie glimlach op het gezicht te bezorgen. Dankzij de fijne trainingen kan ik nu aan die binnenkant adviseren en voorkom ik teleurstellingen. ⁠En ook nog een warm merk, met warme mensen. Je proeft de passie.’⁠

– Cellics’ depositair Annemiek van Aken van Anne van Aken schoonheid

Overtuigd om het eens uit te proberen, maar vraag je je bijvoorbeeld af of het wel iets voor in jouw praktijk is?
Wees gerust, ook daar helpen we je graag bij! Breng een bezoek aan onze geheel vrijblijvende kennismakingstraining en we vertellen je meer.

Aanmelden of inschrijven kan door te mailen naar info@cellics.nl of te bellen met 0499 21 00 00.

Eenmaal depositair? Dan gaan wij nog een stapje verder. Om op het hoogste niveau te kunnen werken ontwikkelden wij, samen met orthomoleculair deskundige Berdien Geven en vitaliteitscoach Loes de Roos, een opleiding die je echt alles over de binnenkant leert.

Om als huidexpert mee te kunnen in deze tijd, is het noodzakelijk dat je je bewust wordt dat naast celvitaliteit, ook mentale vitaliteit en het welbevinden van je cliënt een rol spelen.

Tijdens de 3-daagse module komen vragen aan bod als:
– Wat betekent welke voeding voor het lichaam en de huid?’
– Wat doen hormonen, de overgang en stress, maar ook bijvoorbeeld darmproblemen, met ons lichaam en de huid?

Na deze opleiding ben jij gecertificeerd vitaliteitsexpert en kun je jouw cliënten waarmaken wat je belooft.

Let's talk Cellics!

Je mag ons ook gerust eens bellen.

Het kan zijn dat we elkaar al eens hebben ontmoet op een van de volgende events:
– HUYD congres
– Beauty Trade beurs
– NVH Congres
– Skin Experience
– CIDESCO Ledendag
– Uitreiking Beauty Awards

We vinden het erg leuk als je ons dit laat weten wanneer je belt.

Sluiten
PSSST.....
X