De perfecte detox volgens Cellics

Share this post

Posted by: Skin Health Company B.V. Post Date: 17 december 2019

De perfecte detox volgens Cellics

Omdat we leven in een giftige wereld, kan ons lichaam de afvoer van alle gifstoffen moeilijk bijbenen. 

Wanneer lever en nieren (verantwoordelijk voor het onschadelijk maken van gifstoffen) dit niet bij kunnen benen, wordt dit opgeslagen in onze organen en vetweefsel. Met ernstige ontstekingen als gevolg, die zich ook op de huid laten zien. 

Daarom presenteren wij onze detox-held: de Cell Pure 💥. Met de meest krachtige ingrediënten voor een schoon en krachtig lichaam en een schone huid.

Eigenlijk kunnen we in de wereld van nu allemaal wel wat ondersteuning bij het ontgiften gebruiken. We worden er teveel aan blootgesteld: junkfood, bewerkte voeding, pesticiden, uitlaatgassen, chemische stoffen, rook, milieuvervuiling enz.

Met oa deze 5 stofjes uit onze Cell Pure, kun jij dit ontgiftingsproces niet beter ondersteunen:

1; Maria Distel werkt ontstekingsremmend en ondersteunt de lever en nieren bij ontgifting. Ook kan het de bloedsuikerspiegel verlagen.

2; Lecithine helpt oa om sneller jouw lichaamsvetten om te zetten in energie (met name dat vervelende buikvet). En wist je al dat een tekort aan lecithine, indirect leidt tot een verhoging van je cholesterol?

3; Gember ondersteunt de darmen. En tot onze grote verbazing komen gevoelige darmen vaak voor, wat in relatie kan staan met een huidprobleem.

Ook helpt gember bij afvallen (vetverbrander), reguleert het de bloedsuikerspiegel en werkt het ontstekingsverlagend.

4; Biotine is nodig om energie uit eten vrij te maken en speelt een rol bij de vorming van goede vetzuren, belangrijk voor uiteindelijk die mooie en glanzende huid (denk aan de werking van Omega).

5; Een te lage concentratie MSM in het lichaam is in verband gebracht met lichamelijke klachten als
vermoeidheid, depressies, gevoeligheid voor stress (met gevolgen op de huid ivm een hoge dosis aan vrije radicaalschade). MSM wil je dus voldoende.

Daarnaast draagt MSM ook nog eens bij aan stevig haar, stevige nagels en een stevige huid.

Naast deze 5 ingrediënten bestaat de Cell Pure in totaal uit meer dan 20 hoog gedoseerde, natuurlijke en organische ingrediënten die helpen jouw lichaam en jouw huid terug in balans te brengen. 

De een kan wat meer hulp gebruiken dan de ander. Heb jij gevoelige darmen? Last van vochtophopingen? Ben je wat zwaarder? Voel jij je niet topfit? En zie je dit terug aan je huid in de vorm van bijvoorbeeld acne, eczeem of rosacea? Dan zijn dit tekenen dat jij toe bent aan Cell Pure.

Met een goede ontgifting van jouw cellen kun jij je beter voelen, ontstekingen kunnen verminderen, kun je makkelijker bewegen en val je misschien ook nog eens af. Hoe mooi is dat 🤩?

X