Behaal je nu niet het gewenste resultaat?

Dan is de kans groot dat wanneer je het probleem van binnenuit aanpakt, je kan stralen als nooit tevoren.

In onze eigen huidpraktijk liepen we ertegenaan dat klanten terug bleven komen met huidproblemen (dat kan zijn acne, roodheid, rimpels, etc.) en dat we ze moesten teleurstellen, omdat we niet het gewenste resultaat wisten te behalen. Is dit jou ook als klant overkomen? Dan willen wij dit niet langer meer voor jou! Het bleek dat er bij onze klanten van binnen allerlei problemen waren, die eerst opgelost moesten worden. Het lijf ervaarde tekorten en dit kwam op de huid tot uiting.

Met de juiste voeding en suppletie wisten wij deze problemen (grotendeels) op te lossen, met uiteindelijk ook resultaat op de huid.

Daarom kunnen wij inmiddels vertellen en aantonen dat zonder een gezonde binnenkant, huidproblemen blijven bestaan en maximaal resultaat voor een stralende huid uitblijft. Voeding speelt een belangrijke rol.

Alleen valt het in de hedendaagse drukte en met de huidige voedingswaren nog niet mee om goed voor jezelf te zorgen, vind je wel? No worries, je bent hier niet alleen in. Wij, zelf ook vrouwen met een drukke carrière en een veeleisend gezinsleven, weten dat je altijd tijd tekort komt. Je doet echt wel je best om gezond te leven. Je sport en maakt regelmatig een groenteshake klaar waarvan de hele keuken weer op zijn kop staat.

Met Cellics maken we het je even net wat makkelijker.

Met slechts één schepje van ons poederproduct bij je ontbijt krijg je veel stofjes binnen die niet alleen jouw huid van binnenuit ondersteunen, maar ook jouw organen en lichaamsprocessen. Omdat wij erachter kwamen dat ook je lijf tiptop in orde moet zijn om te werken aan een mooie huid. 

Ons poeder is een all-in-one formule die makkelijk in je ontbijtroutine past. Je roert het gemakkelijk in een glas water, je smoothie of een sapje. Met een compacte lijn hebben wij voor iedere huid een oplossing willen bieden.

Wil jij weten welk product goed is voor jou? Doe hier onze test om erachter te komen.

Er zit een aardig prijskaartje aan onze producten, maar wat vind jij het waard om je goed te voelen, lekker in je vel te zitten en op je mooist te zijn? Wanneer je al de ingrediënten los zou willen kopen, valt het ook ineens wel mee. Dat is waar onze prijs vandaan komt.

Voed jouw lichaam niet alleen om onnodige veroudering of huidproblemen te voorkomen of te verhelpen, voed jouw lichaam ook om het maximale uit jezelf te halen, vitaal te zijn en te stralen in de breedste zin van het woord. Echte schoonheid komt van binnenuit.

We begrijpen goed dat je – wanneer je ons product gebruikt – ook wilt zien wat dit doet. Of je er wel echt resultaat mee behaalt. Hiervoor ontwikkelden wij een scan waarmee een Cellics Expert een kijkje neemt in jouw huid. In één oogopslag zie je hoe jouw drie huidlagen van binnen zijn opgebouwd en wat onze nutrition voor je doet. Lees hier meer over deze scan.

Misschien vraag je je nog af, waarom een poeder? Naast dat dit gemakkelijk in ieders ontbijtroutine past is orale inname middels een poeder het beste. Zie het onderzoek van de Wellness Academie: https://www.wellnessacademie.com/kun-aanmaak-collageen-stimuleren/. Het vergemakkelijkt de opname en de poedervorm voorkomt het binnenkrijgen van onnodige vul- en bindmiddelen die in pillen zitten.

Wil je meer informatie of een behandelplan op maat?

Ga langs bij een van onze verkooppunten om je goed te laten adviseren! Je kunt het dan ook gerust eens even proeven.

We hebben vestigingen die met onze high-tech collageenscan werken, om het resultaat van ons product te meten. We nemen dan in kijkje in jouw huid.

Wanneer je last hebt van acné of een ander huidprobleem adviseren we je om sowieso een vestiging bij jou in de buurt te bezoeken. Voor een behandelplan op maat. Alvorens je besluit een product via onze site aan te schaffen.

Veel van onze Experts kunnen je ook adviseren over bewust eten en bewust leven (hoe om te gaan met hormonen, de overgang en stress), want ook die hebben een enorme impact op de huid.

Cellics

Eerlijk en betrouwbaar door aantoonbaar resultaat bij een Cellics Expert

Ruim 80 Cellics Experts zijn bereid jou te adviseren

Online formats vol skin and health tips en info

Ontstaan vanuit ruim 20 jaar ervaring

In nauw contact met een vitaliteitscoach, een orthomoleculair deskundige, een dermatoloog, en een natuurgeneeskundige

Ons topproduct omvat maar liefst 29 ingrediënten in één

Het poeder roer je gemakkelijk in een glas water, een sapje of je smoothie

Winnaar Beautyproduct van het jaar

Bekend van RTL 4 en SBS

Voor diegenen die begrijpen dat de binnenkant telt

 Kijk op Facebook of Instagram wat anderen van Cellics vinden. Demi en Laurien zijn fan:

Cellics review Laurien Verstraten

Cellics is hét beautygeheim van de mooie Laurien

‘Ik ben alweer 34 en mensen vragen wel eens aan mij, hoe kun jij relatief nog zo’n mooie huid hebben? Naast goede crèmes is het belangrijk om je lichaam van binnenuit goed te voeden. Dat doe ik iedere ochtend met een schepje Cellics. Ik doe dit nu ruim een half jaar en ik merk echt verschil. Mijn ochtendritueel is niet meer compleet zonder, dan mist mijn huid echt wat deze nodig heeft om te stralen en stevig te blijven. Ik doe het vaak in een smoothie vol heerlijke skin-ingrediënten.’ 

– Laurien Verstraten

Cellics review Demi Mennen

Ik voel me beter

‘Toen ik bij Cellics begon had ik een rode, droge en lege huid. En dat terwijl ik op mijn 25e nog voldoende aanmaak voor een mooie en volle huid. Ik schrok… maar ik zat toen ook niet helemaal lekker in mijn vel. Eenmaal bij Cellics aan de Cell First, gaf dit mij de vitaminen en mineralen die ik nodig had en miste. Het gaf mij de energie om mezelf weer op te bouwen. Ik zorgde weer beter voor mezelf en met Cell First beschermde ik ook wat ik weer aan het opbouwen was. In combinatie met Cell Omega werd ook de roodheid en droogte geleidelijk aan steeds minder. Nu heb ik mijn glans weer helemaal terug, voel ik me weer fijn en fit en laat ook mijn scan zien dat ik echt weer aan het opbouwen ben in mijn huid. Het is mijn/Cellics’ missie om meer mensen te laten stralen, zoals ik weer straal.’

– Demi Mennen

Collageen scan Demi

De scan van Demi

X