Consument

Verzorg jij jouw huid goed met bijvoorbeeld een anti-aging crème? Of misschien breng je zelfs regelmatig een bezoek aan de schoonheidsspecialiste om je huid te laten stralen?

Levert dit niet het gewenste resultaat op?
Dan is de kans groot dat wanneer je het probleem van binnenuit aanpakt, je weer kan gaan stralen.

Goed voor jezelf en je huid zorgen begint van binnenuit. Het grootste deel wordt behaald door de binnenkant, waar een klein deel bestaat uit skincare en behandelingen.

Ook wanneer je nog nooit een bezoek hebt gebracht aan een schoonheidsspecialiste is het goed om te weten dat jij en jouw huid op zijn best zijn, wanneer je vitaal op je best bent. En dat kan met Cellics.

Cellics is het eerste complete product voor huidverzorging, waarbij van binnenuit jouw huid weer wordt opgebouwd. Het is onze missie om jou weer te laten stralen.

Het paradepaard is een hoog gedoseerde anti-aging formule in poedervorm. Naarmate we ouder worden neemt ons collageen af. Het minder worden van de aanmaak van collageen en de kwaliteit van het collageen zorgen voor meer rimpels en een slappere huid. Het Cell Elixer, welke bestaat uit 27 cell- en skinboosters, helpt de cellen herstellen en opbouwen.

Onze productlijn reikt verder dan het Cell Elixer. Ook wanneer je last hebt van bijvoorbeeld acné of een ander huidprobleem kunnen wij dit van binnenuit verhelpen. Zelfs wanneer nog geen behandeling heeft aangeslagen. Wil jij weten welk product goed is voor jou? Vul onze checklist in.

Er zit een aardig prijskaartje aan onze producten, maar vind je ook niet dat je dit waard bent? Het is tijd om je goed te voelen! Kijk hier hoe wij verschillende vrouwen al laten stralen.

Interesse in Cellics?

Om ons product in ieder geval eens te proeven. We vertellen je dan ook gelijk meer over het product.

Het is niet het meest lekkere wat je geproefd hebt, maar we wilden geen onnodige smaakversterkers toevoegen. Welke E-nummers bevat die schadelijk zijn voor de gezondheid. Om het product van goede kwaliteit te houden hebben we de smaak daarom vooral geneutraliseerd.

Wil je meer informatie of een behandelplan op maat?

We hebben ook salons en instituten die met onze high-tech collageenscan werken, om het resultaat van ons product te meten. We nemen dan in kijkje in jouw huid.

Wanneer je last hebt van acné of een ander huidprobleem, adviseren we je om sowieso een salon of instituut bij jou in de buurt te bezoeken. Voor een behandelplan op maat.