Eerlijk en betrouwbaar door aantoonbaar resultaat bij een Cellics Expert

Meer dan 70 Cellics Experts zijn bereid jou te adviseren

Online formats vol skin and health tips en info

Ontstaan vanuit ruim 20 jaar ervaring

Ons topproduct omvat maar liefst 27 cell- en skin boosters in één

Het poeder roer je gemakkelijk in een glas water, een sapje of je smoothie

Winnaar Beautyproduct van het jaar

Bekend van RTL 4

Verzorg jij jouw huid goed met bijvoorbeeld een anti-aging crème? Of misschien breng je zelfs regelmatig een bezoek aan de schoonheidsspecialiste om je huid te laten stralen?

Levert dit niet het gewenste resultaat op?
Dan is de kans groot dat wanneer je het probleem van binnenuit aanpakt, je weer kan gaan stralen.

Je kent het wel. De beste skincare en de meest innovatieve behandelingen, gepaard met een aardig prijskaartje, maar als je in de spiegel kijkt word je nog niet echt blij. Goed voor jezelf en je huid zorgen begint van binnenuit.

Het grootste deel wordt behaald door de binnenkant, waar het laatste deel bestaat uit skincare en behandelingen om echt dat maximale resultaat te behalen. Vergelijk het met dat als je veel sport, je ook goed moet eten. Wat voor zin heeft dat anders? ‘Abs are made in the kitchen’. 

Ook wanneer je nog nooit een bezoek hebt gebracht aan een schoonheidsspecialiste of niet echt crèmes smeert, is het goed om te weten dat jij en jouw huid op je best zijn wanneer je vitaal op je best bent. En dat kan met Cellics.

Cellics is het eerste complete product voor huidverzorging, waarbij van binnenuit jouw huid wordt opgebouwd. Het is onze missie om jou weer te laten stralen.

Het paradepaard van Cellics is een hoog gedoseerde anti-aging formule in poedervorm. Het poeder roer je gemakkelijk in een glas water, je smoothie of een sapje. Omdat wij, zelf ook vrouwen met een drukke carrière en een veeleisend gezinsleven, weten dat je altijd tijd tekort komt. En je doet echt wel je best om gezond te leven. Je sport en maakt regelmatig een groentenshake klaar waarvan de hele keuken weer op zijn kop staat. Met Cellics maken we het je even net wat makkelijker dan met meerdere pillen en verschillende potten. 

Naarmate we ouder worden neemt ons collageen af. Het minder worden van de aanmaak van collageen en de kwaliteit van het collageen zorgen voor een minder stevige huid en rimpels. Je cellen hebben meerdere voedingsstoffen nodig om op te bouwen en te herstellen om collageen aan te maken en dit te beschermen. Wat lastig is om uit alleen voeding te halen. Het Cell Elixer, welke bestaat uit maar liefst 27 cell- en skinboosters, helpt de cellen herstellen en opbouwen (om o.a. collageen aan te maken) en te beschermen. 

Onze productlijn reikt verder dan het Cell Elixer. Ook wanneer je last hebt van bijvoorbeeld acné of een ander huidprobleem kunnen wij dit van binnenuit verhelpen. Zelfs wanneer nog geen behandeling heeft aangeslagen. Wil jij weten welk product goed is voor jou? Kijk naar verkooppunten bij jou in de buurt voor een advies.

Er zit een aardig prijskaartje aan onze producten, maar vind je ook niet dat je dit waard bent? Het is tijd om je goed te voelen! Kijk hier bij de beoordelingen van de producten hoe verschillende vrouwen al van Cellics stralen.

Interesse in Cellics?

Om ons product in ieder geval eens te proeven. We vertellen je dan ook gelijk meer over het product.

Het is niet het meest lekkere wat je geproefd hebt, maar we wilden geen onnodige smaakversterkers toevoegen. Welke E-nummers bevat die schadelijk zijn voor de gezondheid. Om het product van goede kwaliteit te houden hebben we de smaak daarom vooral geneutraliseerd.

Wil je meer informatie of een behandelplan op maat?

We hebben vestigingen die met onze high-tech collageenscan werken, om het resultaat van ons product te meten. We nemen dan in kijkje in jouw huid.

Wanneer je last hebt van acné of een ander huidprobleem adviseren we je om sowieso een vestiging bij jou in de buurt te bezoeken. Voor een behandelplan op maat.