Verzorg jij jouw huid goed met een crème? Breng je regelmatig een bezoek aan de schoonheidsspecialiste of een huidexpert om je huid te laten stralen? Levert dit je niet het gewenste resultaat op?

Dan is de kans groot dat wanneer je het probleem van binnenuit aanpakt, je weer kan gaan stralen.

Van de schoonheidsspecialist of huidexpert ben je gewend dat ze werken met de meest innovatieve technieken, behandelingen en producten om aan de buitenkant jouw huid te laten stralen en huidproblemen te doen laten verdwijnen. Dit gaat gepaard met een aardig prijskaartje. Dan wil je wel blij worden als je in de spiegel kijkt, toch?

In onze huidpraktijken liepen we ertegenaan dat klanten terug bleven komen met dezelfde problemen of dat we klanten zelfs moesten teleurstellen, omdat we niet het gewenste resultaat wisten te behalen. Is dit jou ook als klant overkomen? Dan willen wij dit niet langer meer voor jou! Het bleek dat er bij onze klanten van binnen allerlei problemen waren, die eerst opgelost moesten worden. Deze problemen kwamen op de huid tot uiting. Met de juiste voeding en suppletie wisten wij deze problemen meestal op te lossen, met uiteindelijk ook resultaat op de huid. Daarom kunnen wij inmiddels vertellen en aantonen dat zonder een gezonde binnenkant, huidproblemen blijven bestaan en maximaal resultaat voor een stralende huid uitblijft. Voeding speelt een belangrijke rol.

Ook wanneer je nog nooit een bezoek hebt gebracht aan een schoonheidsspecialiste of niet echt crèmes smeert, is het goed om te weten dat jij en jouw huid op je best zijn wanneer je vitaal op je best bent. 

Alleen valt het in de hedendaagse drukte en met de huidige voedingswaren nog niet mee om goed voor jezelf te zorgen, vind je wel? No worries, je bent hier niet alleen in. Wij, zelf ook vrouwen met een drukke carrière en een veeleisend gezinsleven, weten dat je altijd tijd tekort komt. Je doet echt wel je best om gezond te leven. Je sport en maakt regelmatig een groentenshake klaar waarvan de hele keuken weer op zijn kop staat. Met Cellics maken we het je even net wat makkelijker. 

Met slechts één schepje van ons poederproduct bij je ontbijt, heb je alle belangrijke voedingsstoffen binnen die je nodig hebt om uiteindelijk in de huid te werken. Ons poeder past makkelijk in je ontbijtroutine, je roert het gemakkelijk in een glas water, je smoothie of een sapje.

Met een compacte lijn van 4 hebben wij voor iedere huid een oplossing willen bieden, waarbij we ook onderliggende lichamelijke problemen aanpakken. Bekijk hier ons compacte aanbod. 

Wil jij weten welk product goed is voor jou? Doe hier onze test om erachter te komen.

Er zit een aardig prijskaartje aan onze producten, maar is het voor jou ook niet veel logischer om eerst die binnenkant op te bouwen? Vergelijk het met dat als je veel sport je ook goed moet eten. Wat voor zin heeft dat sporten anders? ‘Abs are made in the kitchen’.  Een mooie en stralende huid aan de buitenkant kan net zo min in een goede conditie blijven, wanneer er een goede fundering van de onderliggende huidlagen aan de binnenkant ontbreekt. 

Voed jouw lichaam om onnodige veroudering of huidproblemen te voorkomen of te verhelpen. Die vaak ontstaan door problemen binnenin, als gevolg van dat je niet goed voor jezelf zorgt. Met Cellics kost het je weinig tijd en moeite en zo verdient het zichzelf terug.

We begrijpen goed dat je, wanneer je ons product gebruikt, ook wilt zien wat dit doet. Of je er wel echt resultaat mee behaalt. Hiervoor ontwikkelden wij een scan waarmee een Cellics Expert een kijkje neemt in jouw huid. In één oogopslag zie je hoe jouw drie huidlagen van binnen zijn opgebouwd en wat onze nutrition voor je doet. Lees hier meer over deze scan. 

Misschien vraag je je nog af, waarom een poeder? Naast dat dit gemakkelijk in ieders ontbijtroutine past is orale inname middels een poeder het beste. Zie het onderzoek van de Wellness Academie: https://www.wellnessacademie.com/kun-aanmaak-collageen-stimuleren/. Het vergemakkelijkt de opname en de poedervorm voorkomt het binnenkrijgen van slechte vul- en bindmiddelen die in pillen zitten. 

Cellics proberen?

Speciaal om ons product te kunnen ervaren hebben we enkele probeerverpakkingen beschikbaar gesteld, nu tijdelijk met korting. Wees er snel bij, want OP=OP.

In 5 dagen ervaar je of het lekker in je ontbijtroutine past en je krijgt er direct een energyboost van. Voor daadwerkelijk die volume-opbouw is langer gebruik nodig.

We vertellen je dan ook gelijk meer over het product.

Wil je meer informatie of een behandelplan op maat?

We hebben vestigingen die met onze high-tech collageenscan werken, om het resultaat van ons product te meten. We nemen dan in kijkje in jouw huid. 

Wanneer je last hebt van acné of een ander huidprobleem adviseren we je om sowieso een vestiging bij jou in de buurt te bezoeken. Voor een behandelplan op maat.

Veel van onze Experts kunnen je ook adviseren over bewust eten en bewust leven (hoe om te gaan met hormonen, de overgang en stress).

 

Cellics

Eerlijk en betrouwbaar door aantoonbaar resultaat bij een Cellics Expert

Meer dan 70 Cellics Experts zijn bereid jou te adviseren

Online formats vol skin and health tips en info

Ontstaan vanuit ruim 20 jaar ervaring

Ons topproduct omvat maar liefst 27 cell- en skin boosters in één

Het poeder roer je gemakkelijk in een glas water, een sapje of je smoothie

Winnaar Beautyproduct van het jaar

Bekend van RTL 4

Voor diegenen die begrijpen dat de binnenkant telt

We are social

 

Kijk op social wat anderen van Cellics vinden. Demi en Laurien zijn fan:

 

Cellics review Laurien Verstraten

Cellics is hét beautygeheim van de mooie Laurien

‘Ik ben alweer 34 en mensen vragen wel eens aan mij, hoe kun jij relatief nog zo’n mooie huid hebben? Naast goede crèmes is het belangrijk om je lichaam van binnenuit goed te voeden. Dat doe ik iedere ochtend met een schepje Cellics. Ik doe dit nu ruim een half jaar en ik merk echt verschil. Mijn ochtendritueel is niet meer compleet zonder, dan mist mijn huid echt wat deze nodig heeft om te stralen en stevig te blijven. Ik doe het vaak in een smoothie vol heerlijke skin-ingrediënten.’ 

– Laurien Verstraten

Cellics review Demi Mennen

Ik voel me beter

‘Toen ik bij Cellics begon had ik een rode, droge en lege huid. En dat terwijl ik op mijn 25e nog voldoende aanmaak voor een mooie en volle huid. Ik schrok… maar ik zat toen ook niet helemaal lekker in mijn vel. Eenmaal bij Cellics aan de Cell First, gaf dit mij de vitaminen en mineralen die ik nodig had en miste. Het gaf mij de energie om mezelf weer op te bouwen. Ik zorgde weer beter voor mezelf en met Cell First beschermde ik ook wat ik weer aan het opbouwen was. In combinatie met Cell Omega werd ook de roodheid en droogte geleidelijk aan steeds minder. Nu heb ik mijn glans weer helemaal terug, voel ik me weer fijn en fit en laat ook mijn scan zien dat ik echt weer aan het opbouwen ben in mijn huid. Het is mijn/Cellics’ missie om meer mensen te laten stralen, zoals ik weer straal.’

– Demi Mennen

Collageen scan Demi

De scan van Demi