Inzicht is goud waard

Met onze collageen scan kijk je in de huid.

Om de mindset te veranderen dat de binnenkant telt wilden we dat het resultaat meetbaar zou zijn, met Cellics’ collageen huidscan nemen we een kijkje in je huid. Ook omdat wij niet houden van vage beloftes, maar van doeltreffende resultaten, wilden we laten zien dat verzorging van die binnenkant werkt. Daarom zijn we zo blij dat we kunnen meten met onze high-tech huid analyse apparatuur.

Zo komt huidverslapping met de jaren. Naarmate we ouder worden neemt ons collageen af. Het minder worden van de aanmaak en de kwaliteit zorgt voor een dunne, droge huid en rimpels. En ook wanneer er zich een huidprobleem voordoet, zul je zien dat de scan een lege huid toont. Dan weten wij dat we eerst tekorten aan moeten vullen of problemen binnenin op moeten lossen, alvorens wij starten met een huidtraject. Een gezonde huid hoort nml. te werken aan collageen. Ook willen we in die huid niet meer kapotmaken dan ons lief, wanneer deze nog niet klaar is voor intense crèmes, serums of behandelingen.

De scan kijkt als een echo in de huid. Het is jouw persoonlijke meting. De scan geeft inzicht in dikte van de huid, jouw huidconditie, de ontwikkeling van vorming van de rimpels, mogelijke tekorten en de aanmaak van collageen. Met één druk op de knop krijgen experts inzicht in de huid om een eerlijk, persoonlijk en betrouwbaar advies te geven.

De meting met de scan vindt plaats voor je met Cellics’ skin health nutrition start. Op basis van dit resultaat en de doelstelling van de behandeling wordt het juiste behandelplan voor de huid bepaald. Na een paar maanden voer je de scan opnieuw uit om de resultaten in kaart brengen.


Wij zijn officieel distributeur van deze collageenscan-apparatuur in Nederland!
 

Hierdoor bieden wij zekerheid bij gebreken en we hebben de unieke mogelijkheid tot het geven van een scantraining, waarin we jou helemaal klaarstomen om met de scan aan de slag te gaan om hier het maximale uit te halen. 

Heb je interesse in het werken met onze scan? Wij begrijpen dat dit een behoorlijke investering is. Vraag ons daarom gerust eerst naar de mogelijkheid tot een scandag in jouw salon, om te kijken hoe cliënten op de scan reageren.

Dit kan door te mailen naar: info@cellics.nl of bel met

+31 499 210000.

 

Voor studies rondom onze collageen scan, klik je hier.

Volle huid (dochter)

collageen slierten in scan

This is aging

Lege huid (moeder)

geen collageen blijkt uit scan

Van dit

geen collageen blijkt uit scan

wil je naar...

collageen opbouw

dit

collageen slierten aangemaakt volgens scan

Met de juiste inzichten en de juiste aanpak is dit mogelijk!

Vergis je niet, ook een jonge huid kan net zo leeg zijn als die rechtsboven van moeder. 

Collageenscan - kijk in je huid

Ria Nijburg, Winnaar Beauty-Award voor Beste Schoonheidsspecialiste, deelt haar ervaring over de Cellics collageen scan:

“Iedere huid is anders, alleen zie je dat niet altijd van de buitenkant. Mijn ervaring leert me dat ook leeftijd geen betrouwbare maatstaf is. Voor ik een kuur start wil ik er zeker van zijn dat de huid van mijn klant eraan toe is, voordat ik dingen beloof die ik niet waar kan maken. De klassieke huiddiagnose apparatuur gaf mij het gevoel een verkooptool te zijn, om klanten te laten schrikken van de status van hun huid. Precies dat is het grote voordeel van de collageen scan van Cellics. Je gaat niet af op de buitenkant, maar je kijkt naar wat er binnen in de huid gebeurt. Is dit in orde? Dan start ik mijn kuur en kan ik waarmaken wat ik beloof. Hier moet de klant dus zelf ook wat voor doen. Klanten zijn blij met deze aanpak.”

Sluiten
PSSST.....
X