Circle of Cellics

Share this post

Posted by: Skin Health Company B.V.

Circle of Cellics

Wat doen de producten en productingrediënten van onze skin health nutrition precies voor je huid? Met de Circle of Cellics maken we dit duidelijk.

Circle of Cellics

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 Max Skin Rebuild 
De beste skincare van binnenuit. Krachtige en bewezen anti-agingwerking voor een mooie, gezonde en stevige huid, mooie en gezonde nagels en sterk en glanzend haar.

2 Architect Boost
Met de aanvulling van deze bouwstenen voor lichaams- en huidcellen werk je intensief aan herstel in darmen, gewrichten en huid.

3 Vitamin(& Mineral) Boost
Onmisbaar om gezond te blijven en onze cellen goed te laten functioneren: essentiële vitaminen, mineralen en spoorelementen.

4 Antioxidant Boost
Je kan er bijna niet genoeg van binnen krijgen om je cellen in staat te stellen zich goed te beschermen tegen schadelijke invloeden, daardoor onmisbaar voor celweerstand.

5 Energy Boost
Om al onze cellen te optimaliseren hebben deze energie nodig. Hierdoor krijgen cellen maximale celenergie.

6 Immune Boost
Een goede weerstand zorgt ervoor dat onze cellen zich goed kunnen beschermen en daardoor heel belangrijk voor cel- en huidvitaliteit.

7 Max Skin & Cell Clear
Werk met deze Cell Clear ingrediënten aan een huid zonder acne, rosacea en eczeem. Kortom werk aan een gezonde huid.

8 Skin Protect Boost
De huid van binnenuit beschermen tegen schadelijke invloeden van UV A en UV B licht. Werkt daardoor krachtig tegen zonneallergie.

9 Sugar Balance Boost
Balans in de suikerspiegel is essentieel voor je goed voelen, hulp bij afvallen en een gezonde huid. Hiermee krijg je een zetje in de goede richting.

X