Welk product is voor mij?

 

Doe de collageen checklist!

Inzicht is goud waard.

Wanneer je collageen tekort komt, kan dit serieuze (huid)problemen opleveren. Wil je collageen vanaf de buitenkant inbrengen met skincare en behandelingen, dan is dit bijna onmogelijk. Je huid neemt het niet op door de grove moleculaire structuur van de bovenste huidlaag en het dringt dus niet tot diep in het lichaam door. Onder andere daarom ontwikkelden wij Cellics. 

Om erachter te komen met welk product wij jou het beste van dienst kunnen zijn en in welke mate jij dit product nodig hebt, vul je onze checklist in. Waarmee wij jouw collageen proberen te meten. 

Collageen betekent samenbinden en het is een zeer belangrijk onderdeel van het bindweefsel in ons lichaam. Naarmate we ouder worden neemt dit af. Het minder worden van de aanmaak en de kwaliteit zorgen voor meer rimpels en een slappere huid. En wist je dat naast de huid, ook: nagels, haren, botten, pezen, kraakbeen en tanden, grotendeels uit collageen bestaan? Het is dus belangrijk om dit goed op peil te houden. 

Je kunt natuurlijk ook altijd een bezoek brengen aan een vestiging met onze scan, om een kijkje in jouw huid te laten nemen. 

Hier vul je onze checklist in, de uitslag verschijnt vervolgens in jouw mail:

 

Waarom is het Hyaluronzuur waarmee we onze rimpels, fronzen en lippen opvullen? En wat is het verschil met collageen.
X