Cellics

Share this post

Posted by: Skin Health Company B.V. Post Date: 6 december 2019

Cellics 8 belangrijkste huid beschermers

De juiste brandstoffen binnenkrijgen? Dat valt tegenwoordig niet mee. Ons eten is bewerkt en bevat niet meer dezelfde voedingsstoffen als dit vroeger ooit deed. Stop je slechte brandstof in je lichaam, dan loopt het niet lekker. Je bent futloos, de energie ontbreekt en dit zie je ook aan je huid. Deze is grauwer en straalt minder. Een goede beschermer is de beste huidverzorging die er is, zodat schadelijke invloeden geen kans krijgen. Lees over Cellics’ 8 belangrijkste beschermers voor de huid. 

Waarom kunnen we wel wat extra bescherming gebruiken?
Tot zeker ons 25e werkt het lichaam voor ons, door zelf allerlei belangrijke stofjes aan te maken waarmee we vitaal op ons best blijven. Waar we niet bij stilstaan, is dat we zonder een goede bescherming ook weer heel wat van die belangrijke stofjes afbreken… Dat voel je aan je lichaam en dat zie je helaas terug aan de huid 😥. 

Ben jij vitaal niet op je best, dan is ook jouw huid niet op zijn best. ⁠En als we wat ouder zijn, ook dan is alle extra bescherming en extra juiste voeding die we kunnen krijgen meer dan welkom. Omdat we dan van nature niet meer aanmaken en de afbraak ons lichaam inhaalt. 

Dus wat zeg jij van een ultieme beschermer voor je huid, die je ook nog eens vitaal op je best laat zijn? Zodat bacteriën en schadelijke invloeden geen kans krijgen. 

Dat is onze Cell First, met de volgende als belangrijkste ingrediënten:

1; Zonschade is echt een van de grootste boosdoeners voor de huid. Ook in de koudere maanden kunnen de zonnestralen die zo nu en dan nog doorkomen schade aanrichten. Daarom vind je in onze Cell First: astaxanthine (1), zink (2) en granaatappel (3). Een mooie combinatie van zonbeschermers.

Daarnaast heeft astaxanthine een ontstekingsremmende en afweerversterkende werking en ondersteunt zink het afweer- en immuunsysteem.

4; Quercetine werkt als de meest belangrijke antioxidant die er is: Vitamine C. Wat dit doet? Deze ‘vangt’ vrije radicalen, wat schadelijke stofjes zijn die in je lichaam komen door zon, stress en ook slechte voeding en het milieu kan invloed hebben. 

Vrije radicalen richten schade aan in oa je huid. Lees er hier meer over. 

Ook een belangrijk antioxidant is 5; Resveratrol. Welke ook nog eens de mogelijkheid biedt tot huidherstel.

6; Spirulina en 7; chlorella ondersteunen de ontgifting van je lichaam. Weg met al die afval- en gifstoffen!

Wist je dat, doordat we leven in een giftige wereld, ons lichaam de afvoer van afval- en gifstoffen maar moeilijk kan bijbenen? Ondersteuning vindt jouw lichaam dus hartstikke fijn 😉!

8; Ook wil je dat jouw darmen op orde zijn, omdat deze anders alle stofjes ‘wegtrekken’ bij je huid. Daarom vind je in de Cell First, Glutamine als darm reparateur.

Aangevuld met Vitamine D (wat we in de winter altijd tekort komen🤧) komen jij en jouw huid de wintermaanden goed door 😀. En dan nog niet eens gesproken over de vitaminen en mineralen die onze Cell First zitten, om jouw lichaam en jouw huid optimaal en in conditie te houden. 

Naast de Cell First adviseren wij in de basis altijd een Omega 3 visolie. Waarom? Deze zorgt ervoor dat alle lichaamsprocessen goed verlopen. Daarmee maakt deze oa ‘de weg vrij’ voor voedingsstoffen die hun werking horen te doen in de huid. Ook geven de vetzuren je een mooie glow én is het goed voor de hersenen en vetverbranding.

Lees hier meer over waarom iedereen zo gebaat is bij de inname van Omega 3. 

X