Cellics 10 belangrijkste huidingrediënten voor anti-aging

Share this post

Posted by: Skin Health Company B.V. Post Date: 6 november 2019

Cellics 10 belangrijkste huidingrediënten voor anti-aging

Dé ultieme anti-aging booster? Dit zijn de 10 belangrijkste huid ingrediënten om mooi ouder te worden. Deze ingrediënten vind je allemaal in ons Cellics Cell Elixer, met in totaal maar liefst 27 cell- en skinboosters die een mooie en volumineuze huid ondersteunen. 

1; Collageen peptiden van de vis 🐠, het meest identiek aan ons eigen collageen. Collageen is een eiwit dat in ons lichaam wordt aangemaakt en het zorgt voor de stevigheid in ons lichaam en dus in onze huid. Daarmee is deze niet weg te denken voor volume-opbouw van jouw huid en tegen rimpels. Lees hier nog veel meer over collageen. 

2; Hyaluronzuur wordt natuurlijk gebruikt in fillers, maar kun je ook innemen. Eén enkele molecuul kan tot 1.000x zijn gewicht aan water vasthouden 💦, wat zorgt voor een mooie volume in je huid mét een fijne hydratatie en veerkracht. Lees hier nog veel meer over hyaluronzuur.

3; Phytoceramides, vooral nu in de herfst 🍂 een erg fijne aanvulling. Het is het cement die de huid bij elkaar houdt. Doordat deze een beschermende laag vormt om vochtverlies tegen te gaan. Hoe meer vocht je in de huid vast houdt, hoe minder droog deze eruit ziet en hoe voller de huid. Lees hier nog veel meer over ceramides. 

4 en 5; Quercetine is een belangrijk huid antioxidant, net als Resveratrol (die ook de mogelijkheid biedt tot huidherstel). Antioxidanten beschermen datgene dat je opbouwt voor een volle huid, tegen schadelijke invloeden die het weer af willen breken. En aan schadelijke invloeden worden we helaas constant bloot gesteld 😞. Lees hier meer over antioxidanten. 

6; Curcumine is ook een antioxidant, maar heeft daarnaast een ontstekingsremmende werking om de kans op huidproblemen te verkleinen. 

7; Vitamine C heb je altijd nodig om collageen op te bouwen, zonder vitamine C is er geen collageenopbouw.

8; Zink is heel mooi voor genezing van het huidweefsel.

9; MSM zorgt voor elastine opbouw. Naast collageen moet jouw fibroblast (huidfabriekje) ook elastine aanmaken om de huid soepel en veerkrachtig te houden, zodat deze zijn mooie vorm behoudt en niet uitrekt. Lees hier nog veel meer over MSM. 

10; We adviseren in de basis altijd een Omega 3 visolie. Waarom? Deze zorgt ervoor dat alle lichaamsprocessen goed verlopen. Daarmee maakt deze oa ‘de weg vrij’ voor voedingsstoffen die hun werking horen te doen in de huid. Ook geven de vetzuren je een mooie glow én is het goed voor de hersenen en vetverbranding. Lees hier meer over waarom iedereen zo gebaat is bij de inname van Omega 3. 

Bestel jouw pot Cellics en onze Omega 3 visolie om zelf de voordelen ervan te ervaren voor een prachtige huid en age beautifully 😍! 

X