Hoeveel collageen per dag en welke soorten collageen zijn het beste voor de huid

Hoeveel collageen per dag en welke soorten collageen zijn het beste voor de huid

Collageen supplementen vind je anno 2020 volop, niet voor niets natuurlijk. Het is het beste dat wij als huidexperts kennen voor vermindering van de rimpel op de huid. Maar... Er zijn verschillende soorten, verschillende hoeveelheden en wat mogen we überhaupt aan collageen per dag? Kortom: Waar moet je beginnen? Wij hebben zelf ontzettend veel studies en onderzoeken bestudeerd en delen deze info graag met je. (meer…)

Wat is nou de beste Omega 3 visolie ?

Welke Omega 3 visolie is het beste?

Er zijn zoveel Omega 3 supplementen/capsules alleen al op de Nederlandse markt. Welke Omega 3 visolie is nou het beste? Hoe bepaal je dit? Wij helpen je graag te vergelijken, zodat jij zelf de keuze kunt maken of de Omega 3 visolie die jij op het oog hebt nou de beste visolie is of niet. (meer…)

5 tips van alledaagse gewoontes die je liever wilt vermijden voor een mooie en gezonde huid

5 tips van alledaagse gewoontes die je liever wilt vermijden voor een mooie en gezonde huid

Een gezonde huid staat boven alles. Daarom delen wij voor een huid met zo min mogelijk problemen 5 tips van alledaagse gewoontes die je huid geen goed doen, om de gezondheid van je huid al met wat simpele stappen te kunnen waarborgen. Waarschijnlijk zijn er een aantal gewoontes op dit lijstje die je herkent, maar wil je een mooie huid? Dan kun je er beter toch maar wat alerter op zijn. Je huid is hier zeker bij gebaat. ...

Dit is hoe jij je huid in 7 simpele stappen kunt verbeteren

Dit is hoe jij je huid in 7 simpele stappen kunt verbeteren

Een mooie huid willen we natuurlijk allemaal. Gelukkig kun je zelf veel doen om dit voor elkaar te krijgen. Graag delen wij 7 simpele stappen met jou waardoor je een stuk dichterbij jouw droomhuid komt. (meer…)

Ketogeen dieet brengt lichaam en huid uit balans

Of ketogeen dieet de huid goed doet, daar twijfelen wij over

Je hoort er steeds meer over, het ketogeen dieet. Je kan er gezondheidswinst mee behalen, maar of wij er fan van zijn voor de huid... Het is een dieet waarbij je geen koolhydraten eet, weinig eiwitten en voornamelijk veel vetten. En laten wij voor de huid nou net graag die goede balans zien tussen eiwitten, koolhydraten en vetten. (meer…)

Huid terug in balans met interemittent fasting voor lichaam

Intermittent fasting biedt ondersteuning voor een mooie huid

Als er een ding de afgelopen jaren duidelijk is geworden binnen onze huidbranche, is dat de binnenkant telt voor een mooie huid. Hetgeen wat we jaren gewend zijn om te doen, de huid vanaf de buitenkant goed verzorgen en behandelen, is niet meer voldoende. Wanneer we aan de binnenkant tekorten of problemen ervaren, zie je dit terug aan de huid in de vorm van een huidprobleem (vroegtijdige veroudering, rosacea, acne, eczeem etc). We kunnen die binnenkant gewoon niet langer meer...

5 redenen om te slikken ipv te smeren voor een mooie huid

4 redenen om voor een mooie huid supplementen te slikken, naast crèmes smeren

We zijn ons er niet van bewust hoe voeding de huid beïnvloedt. En om het juiste voor een mooie huid binnen te krijgen dat valt ook niet mee... We geven je 4 redenen om supplementen te slikken, naast het smeren van crèmes, serums, oliën, etc. Het hoort thuis in jouw beauty routine, hiermee ligt die mooie huid binnen handbereik. (meer…)

huid tips herfst

Huidtips voor in de herfst

Zoals we van garderobe wisselen, zouden we per seizoen ook van huidverzorgingsritueel moeten wisselen. (meer…)

Wachten totdat die rimpels er eenmaal zijn? Doe het niet!

Heb je ook het idee dat die rimpels op latere leeftijd gewoon ineens in grote getale komen? Zo werkt dat verouderingsproces nu eenmaal, toch? Dat is dus niet zo… Sterker nog, wanneer je wacht tot je de rimpels met het blote oog ziet ben je eigenlijk al te laat. Begin optijd met goede verzorging van binnenuit. (meer…)

Beter slapen voor een stralende huid

Hoe je beter kunt slapen voor een stralende huid

Kom je niet aan genoeg nachtrust toe? Lig je maar te woelen of word je vaak wakker? Deze 3 tips kunnen je helpen aan een betere nachtrust. (meer…)

X