Een mooie en gezonde huid is een keuze,

lees over nutrition and health voor de huid.

5 tips van alledaagse gewoontes die je liever wilt vermijden voor een mooie en gezonde huid

5 tips van alledaagse gewoontes die je liever wilt vermijden voor een mooie en gezonde huid

Een gezonde huid staat boven alles. Daarom delen wij voor een huid met zo min mogelijk problemen 5 tips van alledaagse gewoontes die je huid geen goed doen, om de gezondheid van je huid al met wat simpele stappen te kunnen waarborgen. Waarschijnlijk zijn er een aantal gewoontes op dit lijstje die je herkent, maar wil je een mooie huid? Dan kun je er beter toch maar wat alerter op zijn. Je huid is hier zeker bij gebaat.

(meer…)
plantaardige eiwitten vegan proteïne tekort dierlijke verkeerd

Als niet sporter hebben we vaak een tekort aan proteïne (eiwitten) / aminozuren en als sporter vaak een teveel aan de verkeerde, dat gaat ten koste van je huid

En dat wil je niet! De juiste proteïne (eiwitten) / aminozuren zijn namelijk ontzettend belangrijk om ons lijf te laten functioneren en daarmee te laten werken aan een gezonde en mooie huid. Toch zien we bij kinderen en volwassenen nog vaak een tekort. Het is niet zo dat eiwitten voornamelijk een extra zijn die sporters kunnen gebruiken voor die mooie body...

(meer…)
Zelfzorg is de beste zorg, ook voor een mooie

Zelfzorg is de beste zorg, ook voor een mooie huid

Self-care, ofwel zelfzorg, is iets waar we met zijn allen steeds meer bij stilstaan. We vinden het belangrijk en gelukkig maar. Hier is ook niets egoïstisch aan! Uiteindelijk zorgt niemand zo goed voor je als jijzelf. Naastdat voeding enorm belangrijk is voor een mooie huid, want een gezonde binnenkant laat de buitenkant letterlijk stralen, zijn er nog meer invloeden die echtwel belangrijk zijn om het beste uit je lijf en je huid te halen. Anders breken we alles wat we met de voeding opbouwen, gewoon weer af. Hoe zit dat dan?
(meer…)
Ketogeen dieet brengt lichaam en huid uit balans

Of ketogeen dieet de huid goed doet, daar twijfelen wij over

Je hoort er steeds meer over, het ketogeen dieet. Je kan er gezondheidswinst mee behalen, maar of wij er fan van zijn voor de huid... Het is een dieet waarbij je geen koolhydraten eet, weinig eiwitten en voornamelijk veel vetten. En laten wij voor de huid nou net graag die goede balans zien tussen eiwitten, koolhydraten en vetten. (meer…)
Huid terug in balans met interemittent fasting voor lichaam

Intermittent fasting biedt ondersteuning voor een mooie huid

Als er een ding de afgelopen jaren duidelijk is geworden binnen onze huidbranche, is dat de binnenkant telt voor een mooie huid. Hetgeen wat we jaren gewend zijn om te doen, de huid vanaf de buitenkant goed verzorgen en behandelen, is niet meer voldoende. Wanneer we aan de binnenkant tekorten of problemen ervaren, zie je dit terug aan de huid in de vorm van een huidprobleem (vroegtijdige veroudering, rosacea, acne, eczeem etc). We kunnen die binnenkant gewoon niet langer meer negeren, de huid is sluitpost. Een lichaam dat in balans is, betekent ook een huid in balans. (meer…)
5 redenen om te slikken ipv te smeren voor een mooie huid

4 redenen om voor een mooie huid supplementen te slikken, naast crèmes smeren

We zijn ons er niet van bewust hoe voeding de huid beïnvloedt. En om het juiste voor een mooie huid binnen te krijgen dat valt ook niet mee... We geven je 4 redenen om supplementen te slikken, naast het smeren van crèmes, serums, oliën, etc. Het hoort thuis in jouw beauty routine, hiermee ligt die mooie huid binnen handbereik. (meer…)
X