Hoeveel collageen per dag en welke soorten collageen zijn het beste voor de huid
Huidtips Ingrediënten

Hoeveel collageen per dag en welke soorten collageen zijn het beste voor de huid

Collageen supplementen vind je anno 2020 volop, niet voor niets natuurlijk. Het is het beste dat wij als huidexperts kennen voor vermindering van de rimpel op de huid. Maar... Er zijn verschillende soorten, verschillende hoeveelheden en wat mogen we überhaupt aan collageen per dag? Kortom: Waar moet je beginnen? Wij hebben zelf ontzettend veel studies en onderzoeken bestudeerd en...
Wat is nou de beste Omega 3 visolie ?
Health Huidtips Ingrediënten

Welke Omega 3 visolie is het beste?

Er zijn zoveel Omega 3 supplementen/capsules alleen al op de Nederlandse markt. Welke Omega 3 visolie is nou het beste? Hoe bepaal je dit? Wij helpen je graag te vergelijken, zodat jij zelf de keuze kunt maken of de Omega 3 visolie die jij op het oog hebt nou de beste visolie is of niet. (meer…)
Wat eten wij om goed te zijn voor onze huid? Eten voor een mooie huid
Uncategorized

Wat eten wij om goed te zijn voor onze huid?

We weten als geen ander hoe belangrijk voeding is voor de huid, de binnenkant laat de buitenkant stralen. Vanuit daar zijn onze supplementen ontstaan. Wat eten wij dan eigenlijk op een dag? Waarvan zorgen wij dat we dit iedere dag binnenkrijgen? (meer…)
Hoeveel collageen per dag en welke soorten collageen zijn het beste voor de huid

Hoeveel collageen per dag en welke soorten collageen zijn het beste voor de huid

Collageen supplementen vind je anno 2020 volop, niet voor niets natuurlijk. Het is het beste dat wij als huidexperts kennen voor vermindering van de rimpel op de huid. Maar... Er zijn verschillende soorten, verschillende hoeveelheden en wat mogen we überhaupt aan collageen per dag? Kortom: Waar moet je beginnen? Wij hebben zelf ontzettend veel studies en onderzoeken bestudeerd en delen deze info graag met je.

(meer…)
5 tips van alledaagse gewoontes die je liever wilt vermijden voor een mooie en gezonde huid

5 tips van alledaagse gewoontes die je liever wilt vermijden voor een mooie en gezonde huid

Een gezonde huid staat boven alles. Daarom delen wij voor een huid met zo min mogelijk problemen 5 tips van alledaagse gewoontes die je huid geen goed doen, om de gezondheid van je huid al met wat simpele stappen te kunnen waarborgen. Waarschijnlijk zijn er een aantal gewoontes op dit lijstje die je herkent, maar wil je een mooie huid? Dan kun je er beter toch maar wat alerter op zijn. Je huid is hier zeker bij gebaat.

(meer…)
plantaardige eiwitten vegan proteïne tekort dierlijke verkeerd

Als niet sporter hebben we vaak een tekort aan proteïne (eiwitten) / aminozuren en als sporter vaak een teveel aan de verkeerde, dat gaat ten koste van je huid

En dat wil je niet! De juiste proteïne (eiwitten) / aminozuren zijn namelijk ontzettend belangrijk om ons lijf te laten functioneren en daarmee te laten werken aan een gezonde en mooie huid. Toch zien we bij kinderen en volwassenen nog vaak een tekort. Het is niet zo dat eiwitten voornamelijk een extra zijn die sporters kunnen gebruiken voor die mooie body...

(meer…)
Zelfzorg is de beste zorg, ook voor een mooie

Zelfzorg is de beste zorg, ook voor een mooie huid

Self-care, ofwel zelfzorg, is iets waar we met zijn allen steeds meer bij stilstaan. We vinden het belangrijk en gelukkig maar. Hier is ook niets egoïstisch aan! Uiteindelijk zorgt niemand zo goed voor je als jijzelf. Naastdat voeding enorm belangrijk is voor een mooie huid, want een gezonde binnenkant laat de buitenkant letterlijk stralen, zijn er nog meer invloeden die echtwel belangrijk zijn om het beste uit je lijf en je huid te halen. Anders breken we alles wat we met de voeding opbouwen, gewoon weer af. Hoe zit dat dan?
(meer…)
X