Deel dit bericht


Antioxidanten al jong nodig voor voorkomen van huidschade

In de ruim 20 jaar ervaring die wij als huidexpert hebben, kwamen wij erachter dat ook jonge huidjes al extra hulp nodig hebben. Om vroegtijdige veroudering en onnodige schade aan de huid (met als gevolg huidproblematiek) te voorkomen. Hiervoor zijn antioxidanten essentieel om extra tot je te nemen. 

Wat als we je een geheim verklappen? Alleen werken aan de buitenkant is in deze tijd niet meer voldoende. En het is niet zo dat wat je niet kan zien, er ook niet is. Daarom wil jij antioxidanten. Om er later de vruchten van te plukken, is het belangrijk om juist in de jaren dat je nog lekker jong bent te investeren. Door de ultieme bescherming. Natuurlijk is het ook belangrijk om in je oudere jaren jezelf goed te blijven verzorgen, maar er is een fundering die je nu echt al wilt beschermen om dit zolang mogelijk te behouden. Want vanaf ons 25e is de natuurlijke aanmaak voor je huid niet meer zo vanzelfsprekend.

Wacht daarom niet langer

Je bent nog lekker jong en het idee van rimpels is nog ver weg. Al begin je op een gegeven moment, zo vanaf je 25toch al die eerste fijne lijntjes te zien… Wacht niet langer! Het is erg belangrijk om juist in deze jonge jaren je huid goed te voeden voor bescherming, om geen onnodig verlies te lijden. Bij vroegtijdig verlies, verdwijnt de glans en de fijne lijntjes worden eerder zichtbaar dan nodig. Ook kan een huid die niet goed weerbaar is zorgen voor andere soorten problematiek op de huid.

Dit wil ik niet! Snappen we. Daarom moet je weten wat een antioxidant is:

Een antioxidant helpt jouw gezonde cellen om zich te weren tegen vrije radicaalschade.

Vrije radicalen zijn agressieve verbindingen die bij verschillende stofwisselingsprocessen in het lichaam ontstaan. Slechte vrije radicalen zijn molecuuldeeltjes die onstabiel zijn en op zoek gaan naar een tweede ion om een paar te vormen. Bij dit proces jatten ze ergens anders een elektron en richten ze daarbij schade aan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vrije radicaalschade komt bijvoorbeeld door stress, (UV) straling, slechte voeding en nog veel meer. Dus ook al ben je jong, zonder extra bescherming lijd jij onnodig. Want tegenwoordig wordt ons lijf ingehaald door deze vrije radicaalschade. Omdat we ons lichaam met de voeding anno nu niet voldoende meer kunnen voeden.

Het zit zo: Je lijf denkt pas als laatste aan de huid. Eerst zorgt deze er nml. voor dat alle overige vitale systemen de voeding krijgen die ze nodig hebben. Daarom is het zo belangrijk te zorgen voor een goede voeding, zodat er ook ten alle tijden genoeg over blijft voor je huid. Zodat deze niet vroegtijdig onnodige problematiek en veroudering vertoont.

Als het ware wil je een antioxidanten boost voor je cellen. Je wil er hier genoeg van hebben, zodat het jatten van een elektron niet al teveel schade aanricht wanneer agressieve verbindingen ontstaan.

Laat onze Cell First hier nou vol mee zitten. Speciaal ontwikkeld voor de jonge huidjes en wanneer je moeite hebt met het binnenkrijgen van voldoende vitaminen en mineralen.

Als extra aanvulling kun jij je huid nog eens extra beschermen met crèmes die een beschermend laagje op je huid leggen en in de zomer smeer jij je uiteraard suf met zonnebrand crème, minimaal SPF 30. Let op dat schade door stress veelal binnenin gebeurt. Daarom wil jij ook echt bescherming en voeding van binnenuit. Lees hier nog meer redenen om te slikken.

Je bent er nu misschien niet zo erg mee bezig, maar later doe je hier echt je voordeel mee:

Ben je al wat ouder? Dan heb je meer nodig dan antioxidanten alleen. Lees dit artikel dan eens. 


X